Neler Yeni

Yardım DA-SİSTEM 2 İtopya-Sorunlar...

songokutr

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,244
İsim
haro
senle aynıyız bu arada bende de monitör yok falan
bahtsız bedeviyiz galiba biz hocam bizi bulur demek o yüzden yamulmuş ... durumun ilerisini anlatırsın bilgilendir ne oldu diye ben de yazarım
10 senelikti bilgisayarım degişiklik olsun diye aldım. Bir de yeni bir çok oyunu çalıştırmıyordu bilgisayarım. Cidden çok büyük talihsizlik Allah daha beterinden korusun ve umarım kimsenin başına gelmez.. Ama bu tamamen asus ve itopyanın sorumsuzlugu. Asus sünger koysa şu kutunun içine güvenle gelecek. İtopya yetkilileri de karton kutudan çıkarmışlar çıkarırken kartonları kırmışlar içeride kartı güvende tutan kartonlar bozulmuş ondan sallana sallana geldi hocam.

Son düzenleme:

cak44

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
34
İsim
Enes Kaya
10 senelikti bilgisayarım degişiklik olsun diye aldım. Bir de yeni bir çok oyunu çalıştırmıyordu bilgisayarım. Cidden çok büyük talihsizlik Allah daha beterinden korusun ve umarım kimsenin başına gelmez.. Ama bu tamamen Asus ve itopyanın sorumsuzlugu. Asus sünger koysa şu kutunun içine güvenle gelecek. İtopya yetkilileri de karton kutudan çıkarmışlar çıkarırken kartonları kırmışlar içeride kartı güven de tutan kartonlar bozulmuş ondan sallana sallana geldi hocam.
İstanbuldan istanbul'a sipariş kargo birde ayıptır ya millet başka şehirlerden sipariş verenler ne olacak o kartlar o zaman ölme eşşeğim ölme

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

• B1L0
    Hayırlı forumlar

Forum istatistikleri

Konular
1,057,381
Üyeler
167,967
Son üye
roadson