- En İyi Cevap
- 26
%30 falan değil, %50-60.Render farkı = %30
%30 falan değil, %50-60.Render farkı = %30
Normalde 1500tl gibi indirim yapan abdullah abi şimdi 800 TL indirim yapmışş neden abiiArkadaşlar videoda da bahsettiğim gibi Ryzen 5 3600 için 200 sınırlı adet tükendi ve itopya sağolsun ek 100 adet Ryzen 5 3600 desteği daha alarak totalde 300 adet Ryzen 5 3600 işlemcili DA Sistem 3 satıldı. Şuan ise Ryzen 5 3500X sisteme eklenerek 5199 TL ile fiyat avantajı korundu. Elimden gelenin fazlasını ortaya koymaya çalışıyorum söz verdiğim gibi de fiyat avantajını koruduk. Ryzen 5 3600 kampanyası bitti diye fiyatı aynı tutup işlemci düşürmedik.
Alıntıyı görüntüle
Ya dostum dolara bakar mısın?Normalde 1500tl gibi indirim yapan abdullah abi şimdi 800 TL indirim yapmışş neden abii
Buyur dostum3500x te fena değil oyun anlamında
bu arada faturadaki fiyatlarını atabilirmsiin da 2 ile kıyaslayalım bakalım neler değişmiş
Özellikle da3 te işlemci ne kadara gelmiş (iki sistemdede aynı işlemci olduğu için)
Koyduğun fotoğrafta oynanmış3500x Oyun Anlamında 3600 e yakındır yani hala ALINIR
Ama DA2 Kadar Olmadı dolar yüzünden
Ama Ram Daha yüksek mhz (Da 2 ye göre)
PSU biraz daha iyi Sertifikası (Da 2 ye göre)
anakartta mosfet soğutucu var (Da 2 deki anakarta göre)
-----------------------------------------------------
Buradanda Da2 Parçaları ve fiyatlarına bakabilirsiniz
Faturanızdaki Da3 le fiyat ve parça anlamında karşılaştırabilirsiniz bu yüzden koydum
Alıntıyı görüntüle
3500x ile alınır ama inşallah kasa ve psu değişmezKral 3500x ke alınır mı sence sistem bir de ben 2 gün içinde alcam ama stok tekrar tükenirse ve farklı bir işlemci veya parçayla gelirse de bilgilendirme verir misin ilk sistemim olacak o yüzden cahilim denebilir
abi yayınlar devam edecek değil miArkadaşlar videoda da bahsettiğim gibi Ryzen 5 3600 için 200 sınırlı adet tükendi ve itopya sağolsun ek 100 adet Ryzen 5 3600 desteği daha alarak totalde 300 adet Ryzen 5 3600 işlemcili DA Sistem 3 satıldı. Şuan ise Ryzen 5 3500X sisteme eklenerek 5199 TL ile fiyat avantajı korundu. Elimden gelenin fazlasını ortaya koymaya çalışıyorum söz verdiğim gibi de fiyat avantajını koruduk. Ryzen 5 3600 kampanyası bitti diye fiyatı aynı tutup işlemci düşürmedik.
Alıntıyı görüntüle
acaba neden? hmmm dolar evet dolar kesinlikle dolar!Normalde 1500tl gibi indirim yapan abdullah abi şimdi 800 TL indirim yapmışş neden abii
side normal bir kasabu cooler master mesh beyaz kasa alsam oburu yerine sıkıntı olurmu 3 fanlı cooler oburu 4 fanlı https://www.itopya.com/gamebooster-gb-l06b-RGB-mesh-panel-usb-30-mid-tower-kasa/ https://www.itopya.com/cooler-master-masterbox-td500-mesh-white-argb-usb-32-mid-tower-kasa/
Oynanmadı gerçek fotoğrafKoyduğun fotoğrafta oynanmış
keşke parça başı fiyatlarınıda atsaydın orası önemliBuyur dostum
3500x ile alınır ama inşallah kasa ve PSU değişmez
Mesaj otomatik birleştirildi:
Hocam peki aradaki farkla b550m s2h yapıp alsam bana faydası olur