DA-SİSTEM 3 FPS AYARI

Reaksiyon skoru
52
öncelikle selam da-sistem 3 aldım sorunsuz her şey ama oyunlarda bence alabileceğim max fps yi alamıyorum cs:Go rekabetçi 4:3 en lov da 280 fps zor görüyorum rising storm girdim yüksek ayarlar 50-60 fps geziyor gta 5 rp de 80 fps falan alıyorum arttırmam için ne yapmam lazım (sürücüler güncel)

öncelikle selam da-sistem 3 aldım sorunsuz her şey ama oyunlarda bence alabileceğim max fps yi alamıyorum cs:Go rekabetçi 4:3 en lov da 280 fps zor görüyorum rising storm girdim yüksek ayarlar 50-60 fps geziyor gta 5 rp de 80 fps falan alıyorum arttırmam için ne yapmam lazım (sürücüler güncel)
oc u yapmayı bilmiyorum ama oc yaptır

abi ben istediğim fps alamıyorum aslına alırım diyorum adam oc diyo ve bronze
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

bu pc oc siz cs de en lov da ayarlı bir şekilde 400 almalı oc ye gerek olmadan

knk bende gta indirdim bugün drop giriyodu ayarları yükseğe çektim baya azaldı drop ufak droplar da büyük ihtimal benim gtayı hddye kurmamdan kaynaklıi ayarları yükseğe çekip dene

abi ben istediğim fps alamıyorum aslına alırım diyorum adam oc diyo ve bronze

bu PC oc siz cs de en lov da ayarlı bir şekilde 400 almalı oc ye gerek olmadan
kanka dust 2 200-350 alıyorum ben en yüksek ayarlar

knk bende gta indirdim bugün drop giriyodu ayarları yükseğe çektim baya azaldı drop ufak droplar da büyük ihtimal benim gtayı hddye kurmamdan kaynaklıi ayarları yükseğe çekip dene

kanka dust 2 200-350 alıyorum ben en yüksek ayarlar
ben en düşükte max 280 alıyorum

Geri