DA Sistem 3 Sıcaklık Problemi

Berkann

80+
Reaksiyon skoru
34
İlk defa PC aldım ve da sistem 3 sipariş ettim r5 3500 ile sistemim daha gelmedi . Fakat forumda bir sürü sıcaklık sorunu ile konular açıldı ve tedirgin olmaya başladım . Abdullah abinin videoda yaptığı oyun testlerinde işlemci 65 civarı , ekran kartı da 73 civarı dolanıyorken konu açanlar 88-90 olduğunu söylüyor. Bunun sebebi ne olabilir ?

İlk defa PC aldım ve da sistem 3 sipariş ettim r5 3500 ile sistemim daha gelmedi . Fakat forumda bir sürü sıcaklık sorunu ile konular açıldı ve tedirgin olmaya başladım . Abdullah abinin videoda yaptığı oyun testlerinde işlemci 65 civarı , ekran kartı da 73 civarı dolanıyorken konu açanlar 88-90 olduğunu söylüyor. Bunun sebebi ne olabilir ?
peki konuların devamını okudun mu

oyun testlerinde bir problem yok 70-75 dereceyi görüyor o testler bilgisayarın anasını ağlatan testler orda 85-90 görmesi normal

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,191,100
Üyeler
189,034
Son üye
Emre Estella
Geri