Dün hazır sistem için çok sabırsızlanıyordum ve beklenen o an geldi saat 6 ya yaklaşırken 6 da yayınlanması gereken video 7 de yayınlandı(hikayeden yola çıkarak diyiyorum 3 gün önce paylaşılan) ve sistem fiyatı olarak harika , performansı olarak harika kalitesi olarak harika bir sistem geldi ben 7800xt 3 fanlı sistemi alacaktim + 1300 TL anakart özelleştirmesi kafama koymuştum neyse buraya kadar her şey hoştu ve videoda link gözüküyordu onu 8'e yaklaşırken spamlamaya başladım linki ki ilk elştirim neden video yayınlandığı gibi link olmadı neyse tam 8 oldu sisteme girdim ve direk saniyeler içinde yaptım ve sepete ekle dedim sepete eklendi dedi ama sepet boş defalarca f5 yaptım ama nafile olmadı malasefki kaçmıştı sistem ve şu detayıda vereyim internet hızım 100mbps + şimdi ben olanı söyleyim 7 ile 8 arasında tüm al-satcılar stokcular artık neyse sistemi kaptılar ve forumda bu sorunu yaşayan 100 lerce mağdur var ben bir yazılımcı olarak bunu nasıl yaptıklarını söyleyim bot uygulaması yapıp sayfa tam yüklenmeden direkt olarak sepete ekle botu ile direkt eklediler(10 dk ya chat gpt ile bir çocuk phyton dili ile yapabilir) ve aldılar bunun asıl nedeni ise videoda linkin gözükmesi, sistemin 1 saat sonra yayınlanması ve bence kesinlikle kupon ile indirim uygulanması gerekiyordu. Ve çook uzun zaman sonra ilk defa yüksek bütçeli insaların sistem beklerken o an gelip mağdura uğramaları ve kim bilir ne zaman tekrar bir pahalı sistem gelir. Şuanda
@Abdullah Hacıgül sevgili takipçilerin hariç herkes mutlu malasef ki. Ve bu botculara stokcularada hakkımı hiç bir şekilde hela etmiyorum.. Alın sizefe kullandığım laptop neden bu kadar çok istediğimide inşallah anlarsınız. İnşallah patlamaz(bataryası şişik)diye de dualarını bekliyorum teşekkürler..
Alıntıyı görüntüle