Neler Yeni

Çözüldü✓ DA-c6 hazır sistem eleştirisi

Dahası  
Reaksiyon skoru
115
İsim
Ömer Seyfettin Yavuzyiğit
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayar, Yazılım
Ekran kartını değiştirdim 7800xt 16gb modelini seçtim. Kasayıda game power warcry 6 ile değiştirip sipariş verdim. O iş sakat maalesef girmem
Anakart değiştirmedin yane

DonanımFikir

Moderatör
En İyi Cevap
10
Dahası  
Reaksiyon skoru
36,765
İsim
Selimhan
İlgilendiği Kategoriler
SıcakFırsatlar Bilgisayar Toplama Konu Dışı
Steam
#Samsunlu
Stok bu kadar talebe göre bence az 100 Stok. Yani senin gibi birçok sistemi alamamış insanlar da var.
Senin gibi binlerce kişi almak için çabalıyordur o neden ile anında almak gerekiyor.

Bunları Önceden Yaptığın Halde Alamadıysan Bilemiyorum:

Dahası  
Reaksiyon skoru
115
İsim
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayar, Yazılım
Ana kart benim için görmez ya 4 slotlu olmayan bir anakart da sonra dan ram upgrade edilemez 1-2 sene sonra net bir anakart yada tam değişikliğine gidilmesi gerek ekran kartı kaç fanklı aldın

ErAhmet

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
22
İsim
Ahmet Er
4 slota gerek yok bence 2x16 takar geçerim fazlasıyla yeter bence. Fps oyunları oynuyorum sadece. 3 fanlı modeli

Dahası  
Reaksiyon skoru
115
İsim
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayar, Yazılım
Dahası  
Reaksiyon skoru
115
İsim
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayar, Yazılım
Klavye mouse pad vb şeyler de aldım 36k
Mesaj otomatik birleştirildi:

Umarım sapasağlam ulaşır elime
Umarım 36k da baya çokmuş sedece PC ne kadar fiyata geldi

Aaahmt

80+ Silver
Dün hazır sistem için çok sabırsızlanıyordum ve beklenen o an geldi saat 6 ya yaklaşırken 6 da yayınlanması gereken video 7 de yayınlandı(hikayeden yola çıkarak diyiyorum 3 gün önce paylaşılan) ve sistem fiyatı olarak harika , performansı olarak harika kalitesi olarak harika bir sistem geldi ben 7800xt 3 fanlı sistemi alacaktim + 1300 TL anakart özelleştirmesi kafama koymuştum neyse buraya kadar her şey hoştu ve videoda link gözüküyordu onu 8'e yaklaşırken spamlamaya başladım linki ki ilk elştirim neden video yayınlandığı gibi link olmadı neyse tam 8 oldu sisteme girdim ve direk saniyeler içinde yaptım ve sepete ekle dedim sepete eklendi dedi ama sepet boş defalarca f5 yaptım ama nafile olmadı malasefki kaçmıştı sistem ve şu detayıda vereyim internet hızım 100mbps + şimdi ben olanı söyleyim 7 ile 8 arasında tüm al-satcılar stokcular artık neyse sistemi kaptılar ve forumda bu sorunu yaşayan 100 lerce mağdur var ben bir yazılımcı olarak bunu nasıl yaptıklarını söyleyim bot uygulaması yapıp sayfa tam yüklenmeden direkt olarak sepete ekle botu ile direkt eklediler(10 dk ya chat gpt ile bir çocuk phyton dili ile yapabilir) ve aldılar bunun asıl nedeni ise videoda linkin gözükmesi, sistemin 1 saat sonra yayınlanması ve bence kesinlikle kupon ile indirim uygulanması gerekiyordu. Ve çook uzun zaman sonra ilk defa yüksek bütçeli insaların sistem beklerken o an gelip mağdura uğramaları ve kim bilir ne zaman tekrar bir pahalı sistem gelir. Şuanda @Abdullah Hacıgül sevgili takipçilerin hariç herkes mutlu malasef ki. Ve bu botculara stokcularada hakkımı hiç bir şekilde hela etmiyorum.. Alın sizefe kullandığım laptop neden bu kadar çok istediğimide inşallah anlarsınız. İnşallah patlamaz(bataryası şişik)diye de dualarını bekliyorum teşekkürler..Alıntıyı görüntüle
Siz sistemi heyecanla bekliyordunuz kaçırmanıza inanamadim ve çok üzüldüm umarım daha iyileri nasib olur

Dahası  
Reaksiyon skoru
115
İsim
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayar, Yazılım
Siz sistemi heyecanla bekliyordunuz kaçırmanıza inanamadim ve çok üzüldüm umarım daha iyileri nasib olur
Çok sağolsun kardeşim cidden bu mesajı gördüm mutlu oldum keşke biri 1000 TL de üstüne veririm istediğim sistemi bana verse

Dahası  
Reaksiyon skoru
115
İsim
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayar, Yazılım
  • Hahaha
Reaksiyonlar: DA-C
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri