Neler Yeni

Çözüldü✓ DA-SİSTEM 4 SİPARİŞ VERDİM SORULARIM VAR

Dahası  
Reaksiyon skoru
190
İsim
Salih Sarıgüzel
DA-SİSTEM 4 sipariş verdim, yıllardır asus anakarttan başka anakart kullanmadığım için +100TL fark ile asus b450 yaptım, Toplam fiyat 4907 küsür liraydı. 9 taksitle aldığım için bu fiyata denk geldi.
1- Benim rgb takıntım yok ancak asus anakart ile rgb kontrol edebilir miyim? Edemezsem bu corsair kasadaki rgb fanları nasıl kontrol edebilirim? Geceleri pc kapalıyken bu rgbler yanıyor mu? Yanıyorsa nasıl kapatırım
2- İlk defa donanım arşivine güvenerek ivedilikle itopyadan toplama pc sipariş ettim ancak internette itopya ile ilgili çok fazla olumsuz yorum var bu yüzden siparişim için endişeleniyorum bu işin doğrusu nedir?
3- Montaj dışında win10 deneme sürümü kurulacak mı?
4- UPS kargo bulunduğum ilçede olmadığı için bilmiyorum, UPS kargo işinde iyi midir? Herhangi sıkıntı yaşar mıyım?
5- Bu sistemden önce şok marketten rampage rm-344 monitör almıştım, bu sisteme bu monitör iyi midir? freesync destekli bu monitör ile iş görür mü? 144 hz akıcı bir deneyim yaşatır mı?

9 taksit da 4.png

cfranko

80+ Platinum
En İyi Cevap
12
Dahası  
Reaksiyon skoru
28,598
İsim
cfranko
İlgilendiği Kategoriler
Memory
Anakart çok kötü olmuş cidden. S2H VRM olarak daha iyi B450M Dragon’dan.
9 ay taksit ise bütün F/P yi bozmuş.

Yakup.

80+ Gold
En İyi Cevap
10
Benim RGB takıntım yok ancak asus anakart ile RGB kontrol edebilir miyim? Edemezsem bu corsair kasadaki RGB fanları nasıl kontrol edebilirim? Geceleri PC kapalıyken bu rgbler yanıyor mu? Yanıyorsa nasıl kapatırım
Anakart uygulaması üzerinden kontrol edemezsiniz. B450M S2H daha iyi seçenek olacaktı.

ddarkbrother

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,838
İsim
Tandoğan Tan

serdar baskan

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
22,009
Mediakraft Türkiye Caferağa Mah. İstanbul
İsim
serdar aksu
İlgilendiği Kategoriler
bilim/deney
RGB olması çok önemli bir etken değil ki.
onu bırak 100tl verip daha kötü bir anakart almış arkadaş keşke sorsaymış anakartın kutu tasarımı bile yok bembeyaz kutuyla geliyo :D

Yakup.

80+ Gold
En İyi Cevap
10
2- İlk defa donanım arşivine güvenerek ivedilikle itopyadan toplama PC sipariş ettim ancak internette itopya ile ilgili çok fazla olumsuz yorum var bu yüzden siparişim için endişeleniyorum bu işin doğrusu nedir?
Bende İtopya‘dan sistem aldım bi sorun yaşamadım.

bodmes

80+ Gold
En İyi Cevap
5
O anakart daha kötü xd,yükseltmeden önce niye sormadınız?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,038,592
Üyeler
164,703
Son üye
maykilencilo
Top Bottom