-CrawL
80+ Gold
Bir forumda 13Tane alan vardıbende yetişebilsem alıcaktım ama yetişemedim kar yapmak için gayet güzel oluyor
Bir forumda 13Tane alan vardıbende yetişebilsem alıcaktım ama yetişemedim kar yapmak için gayet güzel oluyor
Diğer ilanları da 0'dan pahalıEvet DA5 tabii ki aldığı sistemi satabilir ancak zaten piyasada 11-12k ya 2060 sistem varken 12 200 TL ye koyması biraz komiğime gitti Fırsatcısın bari biraz ucuza koy zaten karını elde ediyorsun
verelimmi cidden ?Herkes 9 bin teklif versin morali bozulsun
aynen miningçiBir forumda 13Tane alan vardı
parası varsa alabilir yapıcak bir şey yok sonuçta bundan para kazanıcakBir forumda 13Tane alan vardı
MD2 sistemdede çok oldu bundan. Babama diyorum alalım 1hafta içinde 1000TL kar, inanmıyor.Bu zaten olacaktı.
bunun sebebi çok fazla kişi internete güvenmiyor ve 1000-2000tl de fark olsa görüp almak istiyor internetten hazır sistem alıp satmışlığım çok varBu ikinci el piyasası neden böyle 2. el toplayayım diyorum bazen ama hazır sistemler daha ucuza geliyor
Aynen öyle olmaya da devam edecektir.MD2 sistemdede çok oldu bundan. Babama diyorum alalım 1hafta içinde 1000TL kar, inanmıyor.
Forum üyelerine özel olup max 1tane alım hakkı sunulsa çok daha iyi olur.Aynen öyle olmaya da devam edecektir.