Şunu inceleyebilirsin;Donanım arşivi kanalının çıkardığı son pc tadında ona eşdeğer ve ona yakın fiyatlı bildiğiniz toplama pc varmıdır acaba?
Tam olarak bende onu yapmıştım. 2x8 ram ve ryzen 3500x yaptın sanırım. Ama malesef Abdullah abinin sistem cidden iyi bir fiyattı ve yine Abdullah abi yapana kadar gelemez muhtemelen. Ve yine malesef ki korona yüzünden bir müddet bulamayız böyle bir sistem...Evet biraz yakın ama hem ram olarak hemde işlemci olarak biraz geri kalıyor ikisini yükselttiğimde ise fiyatı 5600 liraları buluyor :/
Maalesef bilgisayar çıktığında işin ciddiyetini anlayamamıştım...Tam olarak bende onu yapmıştım. 2x8 ram ve ryzen 3500x yaptın sanırım. Ama malesef Abdullah abinin sistem cidden iyi bir fiyattı ve yine Abdullah abi yapana kadar gelemez muhtemelen. Ve yine malesef ki korona yüzünden bir müddet bulamayız böyle bir sistem...
Açıkçası bende senin durumundayım. Kasa alacağım ve treni kaçırdık galiba :/Maalesef bilgisayar çıktığında işin ciddiyetini anlayamamıştım...
Hocam bilgisayar iyi kötü değil fakat bana da alternatifi gibi gelmedi çünki da 5300 tl ile 2060 super ve r5 3600 lü bi pc toplamıştı galiba o biraz imkansıza kaçıyor...https://www.teknobiyotik.com/kampan...yotik-p1-2020-version-oyuncu-bilgisayari.html buyrun hocam ssd yi isterseniz hdd ye çevirebilirsiniz