Neler Yeni

DA sistem de bile böyle uyanıklar olması.

Status
Bu konu kilitlenmiştir.

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,642
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Elektrik elektronik sistemleri - Bilgisayar Sistemleri - İnternet Hizmetleri Teknik Destek - Teknolojiye dair her şey
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1
Senin yaptığın ile bu bir değil ki.
Sen "SENİN" olan bir şeyi satışa çıkartmışsın.
Bu yapılan dolandırıcılığa giriyor.
Eğer dediğin gibi hak kazanmamış ise dediğin doğru evet

Foruma gelip mesaj kasanlara laf yok ama al satçılar yapamaz da bilmem ne yok öyle iş.

Amanita

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Yok öyle bir dünya alamiyorsan diceksin ben alamıyorum milletten 500 lira karşılığında yazdırıyım demek kaç kişi var senin gibi senin zaten para teklifi sunup burada üç kağıtçılığa girmen hata. Adam geliyor Forum da ki üyelerime ucuz bir şekilde sistem veriyor. Sen isim için bile para dan kar etme derdindesin bu Forum da yerin yok..!
Sen mi karar veriyorsun buna? Ben kimseyi dolandırmıyorum adam parayı bana ödemiyor gidip sistemini itopyadan kendi eliyle alıyor parasını da oraya veriyor. Bence haddini aşıyorsun.3
Devretmiyorsun satıyorsun.)
Evet satıyorum. Satarak devrediyorum.

Gorfo

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
740
İsim
Gorfo gorfo
Sırası belli değilse o ayrı ama hak kazanmış ve almıyorsa bence hakkını verebilir diye düşünüyorum bence fazla kötü bir durum yok
Ticaret yapan adam akıllı adamdır bende olumsuz bişey demedim fakat bu hoş bişey değil bence alıp satabilirsin o ayrı benim malım değil benim param değil ama PC ye 5 kuruş ödemeden İstanbul'da bile olmadan sadece ilk 50 ye girip gidip benim ismimle alabilirsin 500 TL mi alabililirim gibi şeyler hoş şeyler değil PC ye al istersen 9k ya koy beni ilgilendirmez neyse herkese bol şans

Amanita

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Senin yaptığın ile bu bir değil ki.
Sen "SENİN" olan bir şeyi satışa çıkartmışsın.
Bu yapılan dolandırıcılığa giriyor.
Nasıl dolandırıcılığa giriyor kafan basmıyor mu alacak olan kişi parasını itopyaya ödeyecek ürünü de itopyadan satın alacak benimle muhattap bile olmayacak. Ben ürünü satmıyorum ben " BANA AİT OLAN HAKKIMI " satıyorum. Yöneticiler bunu yapmak yasak diyorsa sorun yok satmayız olur biter.

VirtudeN

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
649
İsim
Erdem
Ticaret yapan adam akıllı adamdır bende olumsuz bişey demedim fakat bu hoş bişey değil bence alıp satabilirsin o ayrı benim malım değil benim param değil ama PC ye 5 kuruş ödemeden İstanbul'da bile olmadan sadece ilk 50 ye girip gidip benim ismimle alabilirsin 500 TL mi alabililirim gibi şeyler hoş şeyler değil PC ye al istersen 9k ya koy beni ilgilendirmez neyse herkese bol şans
Bütün her şeyi özetlemişin.

JackieTR

80+ Bronze
Sen mi karar veriyorsun buna? Ben kimseyi dolandırmıyorum adam parayı bana ödemiyor gidip sistemini itopyadan kendi eliyle alıyor parasını da oraya veriyor. Bence haddini aşıyorsun.3

Evet satıyorum. Satarak devrediyorum.
Ben sadece burada ki yöneticilerin ne yapicana bakicam ama cidden gerçekten bu devirde ihtiyacı olupta alamayanlar var onlara üzülüyorum. Sadece yaptığın ayıp bir şey sıra parası istemek bilemiyorum. Yöneticiler karar verecek. :/

rdemstaken

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
kafan basmıyor mu
:D Komik adamsın.
Nasıl dolandırıcılığa giriyor kafan basmıyor mu alacak olan kişi parasını itopyaya ödeyecek ürünü de itopyadan satın alacak benimle muhattap bile olmayacak. Ben ürünü satmıyorum ben " BANA AİT OLAN HAKKIMI " satıyorum. Yöneticiler bunu yapmak yasak diyorsa sorun yok satmayız olur biter.
Hakkımı satıyorum ne demek?

FRAX

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
neden satıyorsunki durmu olmayanlar var bu forumda mesela onun yerine onlara bedava verebilirsin hayırlı bir şey yapmış olursun yada alamıyorsan alamıyorum dersin sıradaki birine verirsin.

Proletarya

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
935
İsim
Proletarya
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayar Bileşenleri
1652619535079.png

Amanita

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Yaptığı şey direkt olarak dolandırıcılık.
Abdullah abi konusunda kimlik kontrolü bile yapılacak yazmış.
Bu adam kendi hakkını başkasına "satıyor." Arada farklılık var sinema bileti mi bu?
Kardeş sen saf felan mısın. Ben alacak kişinin adını yazdıracağım ve o kişi kendi adıyla gidip alacak. Ortada dolandırıcılık felan yok.

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Top Bottom