Devretmiyorsun satıyorsun.)Ne alakası var uyanıklıkla kendim hak kazandım ama istanbuldan aldıracak birini bulamadım ve bende hakkımı başkasına devrediyorum. Açık olarak konu açmadım bir şey yapmadım. Almak isteyenlere özelden soruyorum. Sıkıntı ne burada?
bence hakkıyla kazanmış istediğini yapabilirŞikayet ettim ancak Forum da böyle insanları tutulmaması lazım. Gelip 500 lira karşılığın da isim teklifi sunuyor. Konuyu silmeyin böyle kişiler varsa şikayet edin. En azından kimsenin hakkına giremezler. @Abdullah Hacıgül
Hocam insanlar al satcıları veya ihtiyacı dışında alanları nedense çok kötü insanlarmış gibi görüyorlar.Kurallarda devredilemez diye bir şey görmedim. Al sat yapmak da yasak değil.
Kardeşim bişey demedim bu 1.Bende almadan ilana koydum ne var bunda çocukta almadan hakkını satmak istiyor bunda acayip bir durum göremedim
Yok öyle bir dünya alamiyorsan diceksin ben alamıyorum milletten 500 lira karşılığında yazdırıyım demek kaç kişi var senin gibi senin zaten para teklifi sunup burada üç kağıtçılığa girmen hata. Adam geliyor Forum da ki üyelerime ucuz bir şekilde sistem veriyor. Sen isim için bile para dan kar etme derdindesin bu Forum da yerin yok..!Alamıyorsam ismim silinir zaten benden sonraki yazan kişiye gider ne alakası var. Bu hakkı kazandıysam alıp almamak da benim elimde. Ben bilgisayarı satmıyorum almak isteyen varsa hakkımı satıyorum.
Sistemi alıp satarsın da bunu da yapmazsın be sira satmak nedir djsjnsnsnsjKaldı ki alenen gelin hakkımı satıyorum diye konu vs açmadım. Yorumlarda gördüğüm ihtiyacı olup da alamayanlara ÖZEL'den soruyorum.
İsteyen istediğini yapar buna karışamazsınız.Şikayet ettim ancak Forum da böyle insanları tutulmaması lazım. Gelip 500 lira karşılığın da isim teklifi sunuyor. Konuyu silmeyin böyle kişiler varsa şikayet edin. En azından kimsenin hakkına giremezler. @Abdullah Hacıgül
Sırası belli değilse o ayrı ama hak kazanmış ve almıyorsa bence hakkını verebilir diye düşünüyorum bence fazla kötü bir durum yokKardeşim bişey demedim bu 1.
İkincisi bu al satcilik değil bana göre bu adam bilgisayar almamış sıra almış İstanbul'da bile değilmiş ismimi kullanarak gidip alabiliyorsun diyo bunun nesi al satcilik bende al sat yapıyorum olumsuz bişey demedim caz yapma