Neler Yeni

DA sistem de bile böyle uyanıklar olması.

Status
Bu konu kilitlenmiştir.

MematiBaş🚬

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,596
İsim
Memati Baş
Şikayet ettim ancak Forum da böyle insanları tutulmaması lazım. Gelip 500 lira karşılığın da isim teklifi sunuyor. Konuyu silmeyin böyle kişiler varsa şikayet edin. En azından kimsenin hakkına giremezler. @Abdullah Hacıgül
bence hakkıyla kazanmış istediğini yapabilir

RevenKalr

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,252
İsim
Eren Bayram
Instagram
er3nbayram
Discord
revengeess
Kurallarda devredilemez diye bir şey görmedim. Al sat yapmak da yasak değil.
Hocam insanlar al satcıları veya ihtiyacı dışında alanları nedense çok kötü insanlarmış gibi görüyorlar.

Gorfo

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
740
İsim
Gorfo gorfo
Bende almadan ilana koydum ne var bunda çocukta almadan hakkını satmak istiyor bunda acayip bir durum göremedim
Kardeşim bişey demedim bu 1.
İkincisi bu al satcilik değil bana göre bu adam bilgisayar almamış sıra almış İstanbul'da bile değilmiş ismimi kullanarak gidip alabiliyorsun diyo bunun nesi al satcilik bende al sat yapıyorum olumsuz bişey demedim

Son düzenleme:

JackieTR

80+ Bronze
Alamıyorsam ismim silinir zaten benden sonraki yazan kişiye gider ne alakası var. Bu hakkı kazandıysam alıp almamak da benim elimde. Ben bilgisayarı satmıyorum almak isteyen varsa hakkımı satıyorum.
Yok öyle bir dünya alamiyorsan diceksin ben alamıyorum milletten 500 lira karşılığında yazdırıyım demek kaç kişi var senin gibi senin zaten para teklifi sunup burada üç kağıtçılığa girmen hata. Adam geliyor Forum da ki üyelerime ucuz bir şekilde sistem veriyor. Sen isim için bile para dan kar etme derdindesin bu Forum da yerin yok..!

VirtudeN

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
649
İsim
Erdem
Kaldı ki alenen gelin hakkımı satıyorum diye konu vs açmadım. Yorumlarda gördüğüm ihtiyacı olup da alamayanlara ÖZEL'den soruyorum.
Sistemi alıp satarsın da bunu da yapmazsın be sira satmak nedir djsjnsnsnsj

Şikayet ettim ancak Forum da böyle insanları tutulmaması lazım. Gelip 500 lira karşılığın da isim teklifi sunuyor. Konuyu silmeyin böyle kişiler varsa şikayet edin. En azından kimsenin hakkına giremezler. @Abdullah Hacıgül
İsteyen istediğini yapar buna karışamazsınız.

ElmorsS

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
648
İsim
Emrah
Abdullah bu sistemi gerçekten ihtiyacı olanlar alsın fırsatçılara kalmasın diye çıkardı ama engel olamıyor bir türlü yapacak bir şey yok.

Lubbock

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
183
İsim
Efe
e al satçılığa laf yapmayanlar buna mı laf yapıyor bu hak satmak gibi bir durum ama illegal oldugu söylenmemis

Adam ister sırasını satar ister sistemi eğer almayacaksan bu seni ilgilendirmez.

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,702
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Elektrik elektronik sistemleri - Bilgisayar Sistemleri - İnternet Hizmetleri Teknik Destek - Teknolojiye dair her şey
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1
Kardeşim bişey demedim bu 1.
İkincisi bu al satcilik değil bana göre bu adam bilgisayar almamış sıra almış İstanbul'da bile değilmiş ismimi kullanarak gidip alabiliyorsun diyo bunun nesi al satcilik bende al sat yapıyorum olumsuz bişey demedim caz yapma
Sırası belli değilse o ayrı ama hak kazanmış ve almıyorsa bence hakkını verebilir diye düşünüyorum bence fazla kötü bir durum yok

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Top Bottom