Neler Yeni

DA sistem de bile böyle uyanıklar olması.

Status
Bu konu kilitlenmiştir.

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,642
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Elektrik elektronik sistemleri - Bilgisayar Sistemleri - İnternet Hizmetleri Teknik Destek - Teknolojiye dair her şey
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1
Ticaret yapan adam akıllı adamdır bende olumsuz bişey demedim fakat bu hoş bişey değil bence alıp satabilirsin o ayrı benim malım değil benim param değil ama PC ye 5 kuruş ödemeden İstanbul'da bile olmadan sadece ilk 50 ye girip gidip benim ismimle alabilirsin 500 TL mi alabililirim gibi şeyler hoş şeyler değil PC ye al istersen 9k ya koy beni ilgilendirmez neyse herkese bol şans
Zaten alamaz diye düşünüyorum kimlik vs isterler bence bu durumda

Amanita

80+ Gold
En İyi Cevap
3
neden satıyorsunki durmu olmayanlar var bu forumda mesela onun yerine onlara bedava verebilirsin hayırlı bir şey yapmış olursun yada alamıyorsan alamıyorum dersin sıradaki birine verirsin.
Ben hiç bir şey yapmama gerek yok ki ben zaten alamayacağım için sıra benden başkasına geçecek. Eğer para karşılığı almak isteyen varsa diye soruyorum.

rdemstaken

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
Kardeş sen saf felan mısın. Ben alacak kişinin adını yazdıracağım ve o kişi kendi adıyla gidip alacak. Ortada dolandırıcılık felan yok.
Adam akıllı konuş.
Alacak olan kişi senin adına alıyor farkındasın değil mi? Burada herhangi bir ticaret yok, milletin hakkına bile girmiş sayılıyorsun burada.

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,642
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Elektrik elektronik sistemleri - Bilgisayar Sistemleri - İnternet Hizmetleri Teknik Destek - Teknolojiye dair her şey
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1
Yaptığı şey direkt olarak dolandırıcılık.
Abdullah abi konusunda kimlik kontrolü bile yapılacak yazmış.
Bu adam kendi hakkını başkasına "satıyor." Arada farklılık var sinema bileti mi bu?
Ya kimlik kontrolü olacağını bende düşünüyorum zaten öyle olursa sadece hak sahipleri alır buda doğru olandır

VirtudeN

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
649
İsim
Erdem
Kardeş sen saf felan mısın. Ben alacak kişinin adını yazdıracağım ve o kişi kendi adıyla gidip alacak. Ortada dolandırıcılık felan yok.
Aynen kanka senin yaptığın ticari zeka ,sen çok zekisin ama adam bunun yanlış bir şey olduğunu söyleyince saf oluyor ?

Amanita

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Adam akıllı konuş.
Alacak olan kişi senin adına alıyor farkındasın değil mi? Burada herhangi bir ticaret yok, milletin hakkına bile girmiş sayılıyorsun burada.
Benim adıma almayacak git kuralları oku. Nasıl konuşacağımı sana soracak değilim. Kimin adını verirsem o gidip alacak.

FRAX

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
yakında belli olur durum

Lubbock

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
183
İsim
Efe
Mallarınızı aranızda bâtıl sebeplerle yemeyin! İnsanların mallarından bir kısmını, bile bile haksız yere yemek için, onları hâkimlere rüşvet olarak vermeyin!” (Bakara, 188; Nisâ, 29)
kanka tam olarak müslümanlıkla ne alakası var durumun veya bunu yapan kişi müslüman olduğunu söylemiş mi de islamı alet ediyorsun olaya?

rdemstaken

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
Ya kimlik kontrolü olacağını bende düşünüyorum zaten öyle olursa sadece hak sahipleri alır buda doğru olandır
Tamam işte bunu yapan adam bu bilgisayarı "almaya hak kazanmış" ve bu hakkı satmaya çalışıyor. :D
Milletin hakkına giriyor ve bunu "kendince" ticarete döküyor.
Benim adıma almayacak git kuralları oku. Nasıl konuşacağımı sana soracak değilim. Kimin adını verirsem o gidip alacak.
Nasıl konuşacağını biraz bana soracaksın. :)
Karşılıklı saygı göstermeyen birisi ya cahildir ya da burada söylenmemesi gereken bir şey. :)

TİTAN.

80+ Platinum
Mallarınızı aranızda bâtıl sebeplerle yemeyin! İnsanların mallarından bir kısmını, bile bile haksız yere yemek için, onları hâkimlere rüşvet olarak vermeyin!” (Bakara, 188; Nisâ, 29)
Adminlerden kimse yok mu şu konuya noktayı koyup işi bitirsin @Mehmet Yılmaz

Mehmet Yılmaz

Vitreus
Yönetici
En İyi Cevap
15
Dahası  
Reaksiyon skoru
69,496
İsim
Mehmet Yılmaz
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartları ve İnternet Servis Sağlayıcıları
Epic Games
DreamRS
Discord
mehmet_yilmaz
Konudaki tartışmanın uzamaması adına konu kilitlenmiştir.

Abdullah Hacıgül

Kurucu - Yönetici
Yönetici
En İyi Cevap
4
Şikayet ettim ancak Forum da böyle insanları tutulmaması lazım. Gelip 500 lira karşılığın da isim teklifi sunuyor. Konuyu silmeyin böyle kişiler varsa şikayet edin. En azından kimsenin hakkına giremezler. @Abdullah Hacıgül
@Mehmet Yılmaz arkadaş zaten alamayacağını söylemiş arkadaşın hakkını sıradaki kişiye devreder misin?

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Top Bottom