Neler Yeni

DA sistem de bile böyle uyanıklar olması.

Status
Bu konu kilitlenmiştir.

JackieTR

80+ Bronze
Şikayet ettim ancak Forum da böyle insanları tutulmaması lazım. Gelip 500 lira karşılığın da isim teklifi sunuyor. Konuyu silmeyin böyle kişiler varsa şikayet edin. En azından kimsenin hakkına giremezler. @Abdullah Hacıgül

Ekler

• Screenshot_2022-05-15-15-36-49.png
    Screenshot_2022-05-15-15-36-49.png
    133.4 KB · Hit: 175

Oguzhansah

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,589
İsim
Oğuzhan Şahin
Al-sat yapabilir karışmam da bu da yaaaaani

Amanita

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Ne alakası var uyanıklıkla kendim hak kazandım ama istanbuldan aldıracak birini bulamadım ve bende hakkımı başkasına devrediyorum. Açık olarak konu açmadım bir şey yapmadım. Almak isteyenlere özelden soruyorum. Sıkıntı ne burada?

Farway

80+ Silver
Alıp satadabilir aynı şeye geliyor,ticaret dostum.

JackieTR

80+ Bronze
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Ne alakası var uyanıklıkla kendim hak kazandım ama istanbuldan aldıracak birini bulamadım ve bende hakkımı başkasına devrediyorum. Açık olarak konu açmadım bir şey yapmadım. Almak isteyenlere özelden soruyorum. Sıkıntı ne burada?
Kardeş sen para teklifi ile uyanıklık yapıyorsun alamiyorsan ismini sildir başkası alsın. Çoğu insanın gücü yetmiyor bu zamanda.

ElmorsS

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
648
İsim
Emrah
Devrediyorum xd sence abdullah izin verir mi bu tür şeylere

Amanita

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Kardeş sen para teklifi ile uyanıklık yapıyorsun alamiyorsan ismini sildir başkası alsın. Çoğu insanın gücü yetmiyor bu zamanda.
Alamıyorsam ismim silinir zaten benden sonraki yazan kişiye gider ne alakası var. Bu hakkı kazandıysam alıp almamak da benim elimde. Ben bilgisayarı satmıyorum almak isteyen varsa hakkımı satıyorum.

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,642
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Elektrik elektronik sistemleri - Bilgisayar Sistemleri - İnternet Hizmetleri Teknik Destek - Teknolojiye dair her şey
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1
Al satıcılığı normal buluyorum ama bu adam almadan satmaya başlamış yahu :D
Bende almadan ilana koydum ne var bunda çocukta almadan hakkını satmak istiyor bunda acayip bir durum göremedim

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Top Bottom