Benimki daha hazırlanıyor diyorBenim de öngürülen tarih çarşambayı gösteriyor
Bilgisayarcıya gittim dönüştürücü almaya denettirdim adama orda çalıştı dönüştürücü şimdi evde denicemHalledince yaz buraya.![]()
İtopya bide son sürüm BİOS diyor. Adamlara bak yaptıkları iş iş olsa bide. Driver boosterla kuruyorlar herhalde.Bilgisayarcıya gittim dönüştürücü almaya denettirdim adama orda çalıştı dönüştürücü şimdi evde denicem
Mesaj otomatik birleştirildi:
Dönüştürücü calisti ekran geldi windows yuklu geldi
@azardandona
bios sürümü f50 gelmiş suan bios güncelleniyor
Sistem hakkında deneyimlerini paylaşırsan çok sevinirimBilgisayarcıya gittim dönüştürücü almaya denettirdim adama orda çalıştı dönüştürücü şimdi evde denicem
Dönüştürücü calisti ekran geldi windows yuklu geldi
@azardandona
bios sürümü f50 gelmiş suan bios güncelleniyor
kanka bişey sorcam . Ben bu pc geldikten sonra başka bi yere taşıyacağım zaman , zarar görmemesi için nasıl bi taşıma yöntemi seçmem gerekiyorBenim de öngürülen tarih çarşambayı gösteriyor
araç içerisinde taşırkenkanka bişey sorcam . Ben bu PC geldikten sonra başka bi yere taşıyacağım zaman , zarar görmemesi için nasıl bi taşıma yöntemi seçmem gerekiyor
kanka bişey sorcam . Ben bu PC geldikten sonra başka bi yere taşıyacağım zaman , zarar görmemesi için nasıl bi taşıma yöntemi seçmem gerekiyor
araç içerisinde taşırken
Allah yaa spoiler yedimBeyler 8 pin girisi var kablolarin herhangi birini takmam mi gerekiyor
Geldiği gibi köpüklerle koruyup kutusuna koyarsanız bir şey olmazkanka bişey sorcam . Ben bu PC geldikten sonra başka bi yere taşıyacağım zaman , zarar görmemesi için nasıl bi taşıma yöntemi seçmem gerekiyor
araç içerisinde taşırken
Kuzenime tatile gidicem o da youtuber . Dedi ayın 20 sinde gel sivasa götüreyim sizi 10 gün takılalım laptop getir dedi , bende 18 inde pc geliyor dedim tamam götürelim dedi. Sonra bi düşününce korktum acaba bişey olur mu kasaya diye...Geldiği gibi köpüklerle koruyup kutusuna koyarsanız bir şey olmaz