Neler Yeni

DA- sistem3 satın alım sorunu . ACİL

samet4747

80+ Platinum

Aykut4057

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
972
İsim
Aykut bütüner
da sistem 2 alırken bizim kartta da limit yoktu
biz bir şey yapmadan otomatik limit arttı

songokutr

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,223
İsim
haro
limit arttırma işlemi 15 gün dedi babam . 15 gün içerisinde ryzen 5 3600 ün 200 tane olan stoğu kalma diye düşünüyorum :(
Mesaj otomatik birleştirildi:

Yanlış. Benim kart limiti da2 sistem almaya yetmemişti gece 12 de bankayı aradım. Ve limiti arttırıp aldım. 15 dk sürmüyor o işlem. Kandırıyor sanırım baban.

samet4747

80+ Platinum
4000 TL şu anki limit axes
bu arada baban bu pcyi alırsa kredi kartını kullanamicak birde çekicek bütün limiti market alışverişi bile yapamzsın bankayı arayıp limiti artttırın

sparTA

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
98
İsim
tayfun akpınar
Uzun uğraşlar sonucu babamı sistem + indirimli bir monitör almaya ikna ettim . Lakin günün sonunda babamın ikna olduğu vakitte , babamın bana verdiği kötü bir haber vardı... Kartın limiti yetersiz olduğu için sistemi satın alma işlemini gerçekleştiremedim . Bu konuda bir önerisi olan var mı ya da yapılabilecek bir şey ... Şimdiden ilginiz için teşekkürler 😊😇😊
kredi kartıysa bilmiyorum bankamatik kartıysa internet alış veriş limiti oluyor internet bankacılığı varsa girip bakın enpara da arttırılabiliyordu diğer bankalarda da vardır diye tahmin ediyorum

vutayn

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
43
İsim
Ayber
kardeşim axes in kendi sitesinde şöyle yazıyor babanla araştırın çünkü çok zor ve kötü bir durum iyice net te araştır bak kaçırmanı istemeyiz https://www.axess.com.tr/axess/sayfa/1/297/limit-artisi
şu an tam olarak bu iş için uğraşıyoruz hayırlısıyla. Yıllardır bilgisayarım yok ve oyun oynayamıyorum adam akıllı. Net kafelerde geçirdiğim sürede harcadığım parayı biriktirsem şimdiye 2080 li bilgisayar alırdım ... Hayırlısı

ÆMRE

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
476
İsim
NoOb_GaMeR
şu an tam olarak bu iş için uğraşıyoruz hayırlısıyla. Yıllardır bilgisayarım yok ve oyun oynayamıyorum adam akıllı. Net kafelerde geçirdiğim sürede harcadığım parayı biriktirsem şimdiye 2080 li bilgisayar alırdım ... Hayırlısı
yani şunu söyle baban gerekirse tartışsın şimdi beni 15 gün bekletiyorsunuz ama ekstre günü mesajlar peşpeşe geliyor diye baya tartışsın yani kaçırma çünkü bankaların yaptığı ağır yanlış eğerki paran hazırsa atm ye gidip eft yapma şansın var mı

ÆMRE

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
476
İsim
NoOb_GaMeR
yani şunu söyle baban gerekirse tartışsın şimdi beni 15 gün bekletiyorsunuz ama ekstre günü mesajlar peşpeşe geliyor diye baya tartışsın yani kaçırma çünkü bankaların yaptığı ağır yanlış eğerki paran hazırsa atm ye gidip eft yapma şansın var mı
yani parayı hesaba aktarıp gerçekten bankalardan nefret ediyorum ama artık her şey sanal para

vutayn

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
43
İsim
Ayber
yani parayı hesaba aktarıp gerçekten bankalardan nefret ediyorum ama artık her şey sanal para
tamam kanka sıkıntı yok hallettim herşeyi şu an 10 k ya çektik limiti bi tek satın almak kaldı. onuda hallediyorum şimdi

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,013,369
Üyeler
160,528
Son üye
Ferzah
Top Bottom