Modemden kablo ile anakart a takacaksinArkadaşlar DA-SISTEM3 biosu güncelleyip windowsu kurdum interneti mobilden kullanıyorum nasıl bağlıycam bilgisayara?
Ethernet i modemden anakart a cekeceksinArkadaşlar DA-SISTEM3 biosu güncelleyip windowsu kurdum interneti mobilden kullanıyorum nasıl bağlıycam bilgisayara?
Ethernet kablosuyla.
Modemden kablo ile anakart a takacaksin
mobil veriden kullanıyorum.Ethernet i modemden anakart a cekeceksin
SM-G610F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Mobil veriden mi kullanmak istiyorsun anlamadimmobil veriden kullanıyorum.
şu an laptop'dan bir şey bağlamadan telefondan mobil veri paylaşımını açıp bağlanıyorum.
bilgisayardan da kullanamaz mıyım öyle illa bir şey bağlamam gerekiyor mu?
çok bi bilgim yok o konuda
mobil veriden kullanıyorum.
şu an laptop'dan bir şey bağlamadan telefondan mobil veri paylaşımını açıp bağlanıyorum.
bilgisayardan da kullanamaz mıyım öyle illa bir şey bağlamam gerekiyor mu?
çok bi bilgim yok o konuda
evet.Mobil veriden mi kullanmak istiyorsun anlamadim
Kullanabilirsin diye tahmin ediyorum ancak neden wifi varken telefonunun internetinden giriyorsunevet.
şuan internet bağlı değil 5-6 ay sonra bağlancak o yüzden mobil veriden kullanıcam ama bağlayamadımKullanabilirsin diye tahmin ediyorum ancak neden wifi varken telefonunun internetinden giriyorsun
Masaüstü bilgisayarlara wifi kullanabilmek için wifi adaptörü alınmasi gerekiyorşuan internet bağlı değil 5-6 ay sonra bağlancak o yüzden mobil veriden kullanıcam ama bağlayamadım
şuan laptop a bağlayabiliyorum ama mobil erişim noktasını açıp
telefona bağlancam mobil veriyeKablosuz baglanti icin wifi adaptor almalisin.
efendim bilgisayarınız telefonunuzun çeken yerinde ise şarj kablosunu kasaya ve pcye takın ve kablodan int gönderin eğer hotspot ayarlarına girerseniz USB hotspot olmalıtelefona bağlancam mobil veriye