Hangi ticari yükümlülükleriniz var? o koca şirketler 50 tane yükümlülük yerine getiriyor ve vergi veriyor. Siz al sattan aldığınız paradan vergi veriyor musunuz? bana alırken veriyorum deme o senin tüketici olduğun için ödediğin vergi.koca şirketler yapınca ticaret vatandaş yabancı ayakçılık iyi valla.
Bence fiyat olarak bi tık pahalı ben dün tek tek 7000'e fln toplamıştımhttps://www.itopya.com/da-v45amd-ryzen-5-5600g16gb-ddr4500gb-nvme-m2-ssdgaming-bilgisayar_h16808
Almayı belki düşünen olursa diye koyayım dedim ama pahalı gibi geldi bana
Bir ben al sat yapıyorum demedim, ikincisi vergisini veren o ticaret merkezleri ne vergiler kacırıyor bir bilsen 1 veriyorsa 10 kacırıyor. Kocaman sirketler o vergileri verse zaten senin benim vergime kalmaz devlet.Hangi ticari yükümlülükleriniz var? o koca şirketler 50 tane yükümlülük yerine getiriyor ve vergi veriyor. Siz al sattan aldığınız paradan vergi veriyor musunuz? bana alırken veriyorum deme o senin tüketici olduğun için ödediğin vergi.
Bu ticaret değildir. Bu ayakçılıktır.
neyse konuyu kirlettik kapatalım.Bir ben al sat yapıyorum demedim, ikincisi vergisini veren o ticaret merkezleri ne vergiler kacırıyor bir bilsen 1 veriyorsa 10 kacırıyor. Kocaman sirketler o vergileri verse zaten senin benim vergime kalmaz devlet.
efendim hocam
Dün soruyordunuz o yüzden etiketledim.efendim hocam