Neler Yeni

Da V4.5 Bozuk Geldi.

Mantus

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
Samet KARACA
Konu dışı ama stok gelecek mi ?

LaZz61

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
961
İsim
mehmet ali oğuz
şahsen ben v4.5 hiç bir sorun yaşamıyorum umarım çözüm bulursunuz.
aida 64 prime 95 crystaldisk ssd %100 85 derece geçmedi işlemci oyunlarda da sorun yok. temiz windows kurulumu yaptım güncel driver

SIR_INDO_SCARF

80+ Silver
aida 64 prime 95 crystaldisk ssd %100 85 derece geçmedi işlemci oyunlarda da sorun yok. temiz windows kurulumu yaptım güncel driver
Prime 95 testinde 85 derece geçmiyorsa o sistem olmuştur.

Abdullah Hacıgül

Kurucu - Yönetici
Yönetici
En İyi Cevap
4
Hocam tam bilmiyorum ama bu sorun var denilen 3 veya 4. Konu (muhtemelen diğerleri belli değerler olmuyor demişlerdi tam hatırlamıyorum)

Size güveniyorum ama itopyaya pek güvenmiyorum. İtopyada ötürü bir şeyler olmuş olabilir mi? Yani sistemleri test etme sorumluluğu onlara ait sonuçta.
Sorunlarınızı paylaşın diye forum denilen şey var. Ne ben ne itopya amatör ekipler değil diğer yayıncılar gibi 20-50 adet stoklu sistem yapmıyoruz bunlar beklediğimiz şeyler.

Çözüme ulaşamayan takipçilerime direkt ben araya girip çözümlerinin hızlı sağlanması adına yardımcı olurum.

SIR_INDO_SCARF

80+ Silver
Evet üzgünüm ancak benim fikrim o şekilde
Olsa bile bu şekilde söylenmez. Yaptığın biraz saygısızlık oluyor. Adam özellikle bozup göndermiyor (bozuk denilenleri) ne olabilir parça biosta sorun çıkarmamış tır ama kullanıcı kullanınca sorun yaşamıştır. Sanki bu diğer bütün sistemlerde olmuyor.

yigitdgn

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
99
İsim
Yiğit Emre Doğan
Arkadaşlar bu sorunu olan arkadaşlar itopyaya götürsün ben götürdüm bugün işlemciden kaynaklıysa değiştircekler

Dahası  
Reaksiyon skoru
139
İsim
ahmet
dediğin herşwyi bende yaptım zaten pc stress testlerinden sorunsuz geçiyor.masaüstünde dahi grafiklerde bozulmalar titreşimler yaşanıyor.oyunları neredeyse hiç açmıyor.
xmp açık
bios güncel
vega driverlar kurulu.
zaten emin olmak için 3 kere format attım dün tüm gün onla uğraştım.komple sistemi sök tak yaptım.ama durum bu şekil.

SIR_INDO_SCARF

80+ Silver
Sorunlarınızı paylaşın diye forum denilen şey var. Ne ben ne itopya amatör ekipler değil diğer yayıncılar gibi 20-50 adet stoklu sistem yapmıyoruz bunlar beklediğimiz şeyler.

Çözüme ulaşamayan takipçilerime direkt ben araya girip çözümlerinin hızlı sağlanması adına yardımcı olurum.
O zaman çok iyi. Ellerinize sağlık o zaman.

Abdullah Hacıgül

Kurucu - Yönetici
Yönetici
En İyi Cevap
4
Ya %90 yazılımsal sorun da işte herkes konuya hakim değil onlara da hak veriyorum itopya'nın %100 kontrol sağlaması ama ben sistemi kurup A'dan Z'ye test ettiklerini düşünmüyorum sorununu çözemeyene direkt ben yardımcı olucam şuan takip ediyorum mevzuları

Mert555

80+ Bronze

Eyvallah

SIR_INDO_SCARF

80+ Silver
Ya %90 yazılımsal sorun da işte herkes konuya hakim değil onlara da hak veriyorum itopya'nın %100 kontrol sağlaması ama ben sistemi kurup A'dan Z'ye test ettiklerini düşünmüyorum sorununu çözemeyene direkt ben yardımcı olucam şuan takip ediyorum mevzuları
Adam adam. Çıkardığı sistemin arkasında duruyor. Bunu çoğu kişi yapmaz.

yigitdgn

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
99
İsim
Yiğit Emre Doğan
Bende her sisteme test yapılıp gönderildiğine inanmıyorum sadece win kurup kargoluyorlar gibime geliyor

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,007,638
Üyeler
159,649
Son üye
fluxizm
Top Bottom