Evet üzgünüm ancak benim fikrim o şekildeHemde abdullah beye.
Prime 95 testinde 85 derece geçmiyorsa o sistem olmuştur.şahsen ben v4.5 hiç bir sorun yaşamıyorum umarım çözüm bulursunuz.
aida 64 prime 95 crystaldisk ssd %100 85 derece geçmedi işlemci oyunlarda da sorun yok. temiz windows kurulumu yaptım güncel driver
Sorunlarınızı paylaşın diye forum denilen şey var. Ne ben ne itopya amatör ekipler değil diğer yayıncılar gibi 20-50 adet stoklu sistem yapmıyoruz bunlar beklediğimiz şeyler.Hocam tam bilmiyorum ama bu sorun var denilen 3 veya 4. Konu (muhtemelen diğerleri belli değerler olmuyor demişlerdi tam hatırlamıyorum)
Size güveniyorum ama itopyaya pek güvenmiyorum. İtopyada ötürü bir şeyler olmuş olabilir mi? Yani sistemleri test etme sorumluluğu onlara ait sonuçta.
Olsa bile bu şekilde söylenmez. Yaptığın biraz saygısızlık oluyor. Adam özellikle bozup göndermiyor (bozuk denilenleri) ne olabilir parça biosta sorun çıkarmamış tır ama kullanıcı kullanınca sorun yaşamıştır. Sanki bu diğer bütün sistemlerde olmuyor.Evet üzgünüm ancak benim fikrim o şekilde
dediğin herşwyi bende yaptım zaten pc stress testlerinden sorunsuz geçiyor.masaüstünde dahi grafiklerde bozulmalar titreşimler yaşanıyor.oyunları neredeyse hiç açmıyor.şahsen ben v4.5 hiç bir sorun yaşamıyorum umarım çözüm bulursunuz.
aida 64 prime 95 crystaldisk ssd %100 85 derece geçmedi işlemci oyunlarda da sorun yok. temiz windows kurulumu yaptım güncel driver
O zaman çok iyi. Ellerinize sağlık o zaman.Sorunlarınızı paylaşın diye forum denilen şey var. Ne ben ne itopya amatör ekipler değil diğer yayıncılar gibi 20-50 adet stoklu sistem yapmıyoruz bunlar beklediğimiz şeyler.
Çözüme ulaşamayan takipçilerime direkt ben araya girip çözümlerinin hızlı sağlanması adına yardımcı olurum.
Ya %90 yazılımsal sorun da işte herkes konuya hakim değil onlara da hak veriyorum itopya'nın %100 kontrol sağlaması ama ben sistemi kurup A'dan Z'ye test ettiklerini düşünmüyorum sorununu çözemeyene direkt ben yardımcı olucam şuan takip ediyorum mevzularışahsen ben v4.5 hiç bir sorun yaşamıyorum umarım çözüm bulursunuz.
EyvallahSorunlarınızı paylaşın diye forum denilen şey var. Ne ben ne itopya amatör ekipler değil diğer yayıncılar gibi 20-50 adet stoklu sistem yapmıyoruz bunlar beklediğimiz şeyler.
Çözüme ulaşamayan takipçilerime direkt ben araya girip çözümlerinin hızlı sağlanması adına yardımcı olurum.
Adam adam. Çıkardığı sistemin arkasında duruyor. Bunu çoğu kişi yapmaz.Ya %90 yazılımsal sorun da işte herkes konuya hakim değil onlara da hak veriyorum itopya'nın %100 kontrol sağlaması ama ben sistemi kurup A'dan Z'ye test ettiklerini düşünmüyorum sorununu çözemeyene direkt ben yardımcı olucam şuan takip ediyorum mevzuları
Bende her sisteme test yapılıp gönderildiğine inanmıyorum sadece win kurup kargoluyorlar gibime geliyorYa %90 yazılımsal sorun da işte herkes konuya hakim değil onlara da hak veriyorum itopya'nın %100 kontrol sağlaması ama ben sistemi kurup A'dan Z'ye test ettiklerini düşünmüyorum sorununu çözemeyene direkt ben yardımcı olucam şuan takip ediyorum mevzuları