Krosakı Ichıgo
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 380
sizce olabilirmi abdullah daha önce sistemi test ederken cod un öbür oyununu hediye etmişti bence olabilir
abi bende sistem çıktı sandım ya uffsizce olabilirmi abdullah daha önce sistemi test ederken cod un öbür oyununu hediye etmişti bence olabilir
dostum bugün çıkacak saatler kaldı dikildim bekliyorum bendeabi bende sistem çıktı sandım ya uff
sdjakdasbh pardon ama kesin v5 çıkacağı md 2 değilHemen youtubeye girdim baktım sistem çıktımı diye![]()
kararsızım sence ne yapmalıyım vedosunu izlediğimde bitmiş olmaz heralde ama cod verirse alırım direkÇıkar çıkmaz direkt alacak mısınız yoksa önce inceleme videosunu izleyecek misiniz?
Nereden biliyorsun cold War verileceğini ben duymadımkararsızım sence ne yapmalıyım vedosunu izlediğimde bitmiş olmaz heralde ama cod verirse alırım direk
bilmiyorum tahmin yürütüyorum bundan önceki sistemleri test ederken 1 kere rast geldim cod oynadığına ondada ilk 50 kişiye hediye ediyordu bence bundada böyle olucakNereden biliyorsun cold War verileceğini ben duymadım
üzgünüm ama umarım v5 çıkar ve yüksek ihtimal çünkü abdullah abinin açıklma mesajlarındadaha yeni da4 almışken v5 beklemedim diye ağlamıyim nolur.