Ana Konu 🔥DA yeni F/P kralı sistem 2 gün sonra geliyor🔥(güncel)

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Şuan yaşın kaç hayat statün ne durumda bilmiyorum ama Pc oyun camiası için konusuyorum Elindeki Sistem görüntü bağdaştırıcını kurtarıyorsa +10 +15 fps cidden önemli değil. Bazen konfor daha önemli olduğunu anlıyorsun. Konfor'dan kastım driver olsun elindeki cihazın marka kalitesi olsun sorun yaşatmayacağını bilmen olsun daha güzel hale getiriyor oyun oynama zevkini.
17 yaşındayım, şu an kullandığım sistemde i5 6400'de bulunan hd530 grafik belleği bulunmakta, benim için 15 FPS altın değerinde. Maddi durumumda ne iyi ne de çok kötü olduğunu söyleyemem, konfor ve kalite için para gerekiyor bende de o konforu sağlayacak maddiyat yok, benim gibi milyonlarcası var. Benim fikrimce daha kaliteli olsun diye daha güçsüz bir şey almaktansa daha güçlü ve kalitesi ortalamanın üstünde bir şey almak daha mantıklı. Zaten burada AMD'den bahsediyoruz kalitesiz diyip, Nvidia övmek fanboyluk olur.

Yarin 7700xt 7800xt hazır sistem çıkacak
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bende kararsizim 4060ti 8gb çıkarsa almayacağım bundan dolayı yarın ki amd sistemi mi alsam diye kararsizim
yarın 7700xt hazır sistem çıkacağı nerde söylendi hocam?

yarın çıkarsa kaç gibi çıkar sizce ona göre spora gitmeyeyim birde hangi sitede çıkması yüksek ihtimal

Ekran kartı markası MSİ belli oldu

Ee zaten Rx 8000 de sanırım high end de fazla odaklanmayacak, low ve mid odaklanacak söylentileri var.
Söylenti değil, doğru AMD artık orta ve düşük sisteme odaklancak, Yüksek sistemde NVIDIA ile yarışamıyor ve kartları satmıyormuş, aynı şey RTX 4090 içinde geçerli satış rakamları az.

17 yaşındayım, şu an kullandığım sistemde i5 6400'de bulunan hd530 grafik belleği bulunmakta, benim için 15 FPS altın değerinde. Maddi durumumda ne iyi ne de çok kötü olduğunu söyleyemem, konfor ve kalite için para gerekiyor bende de o konforu sağlayacak maddiyat yok, benim gibi milyonlarcası var. Benim fikrimce daha kaliteli olsun diye daha güçsüz bir şey almaktansa daha güçlü ve kalitesi ortalamanın üstünde bir şey almak daha mantıklı. Zaten burada AMD'den bahsediyoruz kalitesiz diyip, Nvidia övmek fanboyluk olur.
Abi sen iyi 15 FPS alıyorsun hatta sana iyi senin bilgisayarın var inşallah sende güzel sistem alirsin bende alırım inşallah

Seni bekliyorum bakalım umarım karakızdan iyi olursun. Olur dimi beyler

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,169,753
Üyeler
185,795
Son üye
monesta0000