Neler Yeni

Ana Konu 🔥DA yeni F/P kralı sistem 2 gün sonra geliyor🔥(güncel)

Status
Bu konu kilitlenmiştir.

Marianoly

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Şuan yaşın kaç hayat statün ne durumda bilmiyorum ama Pc oyun camiası için konusuyorum Elindeki Sistem görüntü bağdaştırıcını kurtarıyorsa +10 +15 fps cidden önemli değil. Bazen konfor daha önemli olduğunu anlıyorsun. Konfor'dan kastım driver olsun elindeki cihazın marka kalitesi olsun sorun yaşatmayacağını bilmen olsun daha güzel hale getiriyor oyun oynama zevkini.
17 yaşındayım, şu an kullandığım sistemde i5 6400'de bulunan hd530 grafik belleği bulunmakta, benim için 15 FPS altın değerinde. Maddi durumumda ne iyi ne de çok kötü olduğunu söyleyemem, konfor ve kalite için para gerekiyor bende de o konforu sağlayacak maddiyat yok, benim gibi milyonlarcası var. Benim fikrimce daha kaliteli olsun diye daha güçsüz bir şey almaktansa daha güçlü ve kalitesi ortalamanın üstünde bir şey almak daha mantıklı. Zaten burada AMD'den bahsediyoruz kalitesiz diyip, Nvidia övmek fanboyluk olur.

koskax

80+
Yarin 7700xt 7800xt hazır sistem çıkacak
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bende kararsizim 4060ti 8gb çıkarsa almayacağım bundan dolayı yarın ki amd sistemi mi alsam diye kararsizim
yarın 7700xt hazır sistem çıkacağı nerde söylendi hocam?

Akhiore

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
769
İsim
Oğuzhan Aktaş
İlgilendiği Kategoriler
Sıcak fırsatlar
yarın çıkarsa kaç gibi çıkar sizce ona göre spora gitmeyeyim birde hangi sitede çıkması yüksek ihtimal

Marianoly

80+ Gold
En İyi Cevap
1

Ventusz

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,318
İsim
Gökhan Güçlüoğlu
İlgilendiği Kategoriler
Elektronik Bilgisayar Sistemleri Sıcak Fırsatlar
Ekran kartı markası MSİ belli oldu

Marianoly

80+ Gold
En İyi Cevap
1

The Semih

80+ Gold
Ee zaten Rx 8000 de sanırım high end de fazla odaklanmayacak, low ve mid odaklanacak söylentileri var.
Söylenti değil, doğru AMD artık orta ve düşük sisteme odaklancak, Yüksek sistemde NVIDIA ile yarışamıyor ve kartları satmıyormuş, aynı şey RTX 4090 içinde geçerli satış rakamları az.

17 yaşındayım, şu an kullandığım sistemde i5 6400'de bulunan hd530 grafik belleği bulunmakta, benim için 15 FPS altın değerinde. Maddi durumumda ne iyi ne de çok kötü olduğunu söyleyemem, konfor ve kalite için para gerekiyor bende de o konforu sağlayacak maddiyat yok, benim gibi milyonlarcası var. Benim fikrimce daha kaliteli olsun diye daha güçsüz bir şey almaktansa daha güçlü ve kalitesi ortalamanın üstünde bir şey almak daha mantıklı. Zaten burada AMD'den bahsediyoruz kalitesiz diyip, Nvidia övmek fanboyluk olur.
Abi sen iyi 15 FPS alıyorsun hatta sana iyi senin bilgisayarın var inşallah sende güzel sistem alirsin bende alırım inşallah

kelomerosan

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
563
İsim
Kerem Eldes

Marianoly

80+ Gold
En İyi Cevap
1

Akhiore