Neler Yeni

Ana Konu 🔥DA yeni F/P kralı sistem 2 gün sonra geliyor🔥(güncel)

Status
Bu konu kilitlenmiştir.

Aaahmt

80+ Silver
Geçmiş tüm deneyimlerime bakarak söylüyorum 3060ti kullanırım hatta 3060 kullanırım 1080pde gidip gene amd gpu almam. Kim ne derse desin benım gözümde 5 para etmez. İşlemci den dayana laf söyleyemem.
Amd sevgim yerle bir oldu 😄
Mesaj otomatik birleştirildi:

Abdullah agabey beklentiyi fena yükseltti.
Yükseltti Yükseltti de sistemi alamayacağız o kötü oldu

Marianoly

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Geçmiş tüm deneyimlerime bakarak söylüyorum 3060ti kullanırım hatta 3060 kullanırım 1080pde gidip gene amd gpu almam. Kim ne derse desin benım gözümde 5 para etmez. İşlemci den dayana laf söyleyemem.
Size alın diyen mi oldu hocam? Maalesef herkesin bütçesi Nvidia almaya yetmiyor.

cLarq

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Size alın diyen mi oldu hocam? Maalesef herkesin bütçesi Nvidia almaya yetmiyor.
Ben millete seçenek sunmadımki kendi düşüncem yazıda belirttiğim gibi gidip bütçem yetmiyorsa da model düşürürüm gene Nvidia alırım demek istiyorum.

thepublicman

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,322
İsim
Kadir
4060ti performansını sadece ben mi beğenmedim, fiyatı iyi olursa sıkıntı yok ama 7700XT bile ağır tokatlıyor saf güçte (8 gb için)
bazı oyunlarda fark %20 ve denk kartlar için bu fark çok yüksek geldi bana tabi DLSS ile bunu kapatır bazı oyunlarda üste bile çıkar ama kartın mevcut fiyatının üstüne az farkla 7800XT bile alınabiliyor şuan
7800XT harika kart olmuş bu arada

Marianoly

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Ben millete seçenek sunmadımki kendi düşüncem yazıda belirttiğim gibi gidip bütçem yetmiyorsa da model düşürürüm gene Nvidia alırım demek istiyorum.
O da sizin fikriniz tabi, 7 sene AMD ekran kartı kullanıp bir sorun yaşamadım, tabi Nvidia teknolojilerini kullanmak isterim ama AMD hem saf güç olarak orta ve giriş seviyesi GPU'larda daha iyi ve daha ucuz.

Shyren

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
16
İsim
Ege Susam
Ne zaman çıkıyor bu sistem neden söylendiği zaman çıkmadı 3.50 den beri yeniliyorum sayfayı duyuru falanda yapılmadı bari duyuru yapılsın

Marianoly

80+ Gold
En İyi Cevap
1
4060ti performansını sadece ben mi beğenmedim, fiyatı iyi olursa sıkıntı yok ama 7700XT bile ağır tokatlıyor saf güçte
bazı oyunlarda fark %20 ve denk kartlar için bu fark çok yüksek geldi bana tabi DLSS ile bunu kapatır bazı oyunlarda üste bile çıkar ama kartın mevcut fiyatının üstüne az farkla 7800XT bile alınabiliyor şuan
7800XT harika kart olmuş bu arada
FSR 3.0 geliyor bir de.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ne zaman çıkıyor bu sistem neden söylendiği zaman çıkmadı 3.50 den beri yeniliyorum sayfayı duyuru falanda yapılmadı bari duyuru yapılsın
Bu gün gelecek denmedi ki. Bu gün 7700xt videosu geldi.

Marianoly

80+ Gold
En İyi Cevap
1

cLarq

80+ Gold
En İyi Cevap
3
O da sizin fikriniz tabi, 7 sene AMD ekran kartı kullanıp bir sorun yaşamadım, tabi Nvidia teknolojilerini kullanmak isterim ama AMD hem saf güç olarak orta ve giriş seviyesi GPU'larda daha iyi ve daha ucuz.
Şuan yaşın kaç hayat statün ne durumda bilmiyorum ama Pc oyun camiası için konusuyorum Elindeki Sistem görüntü bağdaştırıcını kurtarıyorsa +10 +15 fps cidden önemli değil. Bazen konfor daha önemli olduğunu anlıyorsun. Konfor'dan kastım driver olsun elindeki cihazın marka kalitesi olsun sorun yaşatmayacağını bilmen olsun daha güzel hale getiriyor oyun oynama zevkini.

Shyren

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
16
İsim
Ege Susam
Rx 7700xt veya rx7800xt li sistemin muhtemel fiyatı ne olur

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR