Neler Yeni

Ana Konu 🔥DA yeni F/P kralı sistem 2 gün sonra geliyor🔥(güncel)

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Sevgili Berkay biz yalan olmayan her yoruma açığız ama senin alenen yalan konuşmanı anlamadım bu sistemle ilgili ilk duyurumuz sadece geçen hafta yapıldı. Şartlara baktığımızda bu fiyata daha iyi bir sistem yok eleştirin için teşekkürler ama lütfen olmayan şeyleri olmuş gibi yazma
Hocam sizi seviyorum şaka da yaptım zaten birkaç sayfa önce benim gibi düşünen insanlar var forum'da görüyorum umarım daha iyi sistemler gelir ve ihtiyacı olan insanlar alır yanlış anlamayın beni seviliyorsun <3 bir kusurum olduysa özür diliyorum sevgiler

Abdullah Hacıgül

Kurucu - Yönetici
Yönetici
En İyi Cevap
4
Hocam sizi seviyorum şaka da yaptım zaten birkaç sayfa önce benim gibi düşünen insanlar var forum'da görüyorum umarım daha iyi sistemler gelir ve ihtiyacı olan insanlar alır yanlış anlamayın beni seviliyorsun <3
Hayır hayır bir dakika Berkay, biraz önce demediğimiz halde "aylardır şöyle böyle sistem yapacağız" diyor şeklinde bize iftira attın bunu neden yaptın merak ediyorum.

ConquerorXIV

80+ Gold
Hayır hayır bir dakika Berkay, biraz önce demediğimiz halde "aylardır şöyle böyle sistem yapacağız" diyor şeklinde bize iftira attın bunu neden yaptın merak ediyorum.
Hocam ben videolarda ve story atarken iddalı sistem geliyor vs dediğiniz zamanlar oluyor. Ama bakıldığı zaman ihtiyacı olana göre iyi sistemler ama genel olarak öyle olmadığını düşünüyorum onun için dedim herkesin anlaşma yaptığı site marka vs farkı size'de bu şekilde geliyor anlaşılan
bazı kelimelerim yanlış olmuş farkındayım geri alacağım zaten

Abdullah Hacıgül

Kurucu - Yönetici
Yönetici
En İyi Cevap
4
Hocam ben videolarda ve story atarken iddalı sistem geliyor vs dediğiniz zamanlar oluyor. Ama bakıldığı zaman ihtiyacı olana göre iyi sistemler ama genel olarak öyle olmadığını düşünüyorum onun için dedim herkesin anlaşma yaptığı site marka vs farkı size'de bu şekilde geliyor anlaşılan
bazı kelimelerim yanlış olmuş farkındayım geri alacağım zaten
Tamam sen şahsın adına konuş lütfen genelleme yapma yaptığımız her sistem rakipsiz ve piyasanın en iyisi Dolar 26 iken 9999TL ye yayınladığımız RX6650XT sistem geldi şuan aklıma bu sistemlere nasıl laf söylenebilir? Boş yorum bu da benim düşüncem.

Zaten bu hesabın da başka bir hesabın yan hesabı yapma! teşekkürler.

Tamam sen şahsın adına konuş lütfen genelleme yapma yaptığımız her sistem rakipsiz ve piyasanın en iyisi Dolar 26 iken 9999TL ye yayınladığımız RX6650XT sistem geldi şuan aklıma bu sistemlere nasıl laf söylenebilir? Boş yorum bu da benim düşüncem.

Teşekkürler. Hocam iyi günler. <3

Marianoly

80+ Gold
En İyi Cevap
1

Abdullah Hocam üst segment, DDR5 sistem gelecek mi?

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,031,841
Üyeler
163,563
Son üye
rigbusta
Top Bottom