Berkay4809
80+
Evet öyleReisim başlıktaki fiyat kodla inen fiyat değilmi müsait olmadım için video izleyemiyorum'da
Evet öyleReisim başlıktaki fiyat kodla inen fiyat değilmi müsait olmadım için video izleyemiyorum'da
çok iyi diyemem ama alınır fiyat daBeni yanlış anlamayın belki 2 sistem daha gelecek ama belki onlar ağıza açık bırakır ama eleştirmeye de hakkım var kaç aydır story atıyor iddialıyız öyle bir sistem gelecek ki vs diyor ortada bir şey yok benmi sistemden anlamıyorum yoksa dedimlerim doğrumu PC hocası gibi olamıyor kimse kusura bakmasın bu Türkiye'nin en iyisiyse yani bilemedim parçalarının kendisi ucuz zaten
Banlanacaksın birazdanİndirim kodu
DA-C5-GGWP
Hocam silin ban yersinizİndirim kodu
DA-C5-GGWP
o fiyata baya iddiali duruyorTahminleri alalım arkadaşlar.
Bence 7500f 4060 Tİ 16 GB sistem olacak Fiyat: 22K
Alıntıyı görüntüle
Mesaj otomatik birleştirildi:
Cumartesi gelecek muhtemelen
Güncelleme: 10 gün içersinde 3 adet F/P sistem gelecekmiş.
Öyle bir sistem gelirse zaten borç içinde borca girip alırım ama bence imkansızo fiyata baya iddiali duruyor
eğer 3060 olursa daha ucuza gelir bence ama 4060 o fiyata gelemeyebilir firma anlaşmalarına bağlıBu hafta gelecek sistemler arasında 3060-4060 sistem gelir mi 17 civarına yine?
Sevgili Berkay biz yalan olmayan her yoruma açığız ama senin alenen yalan konuşmanı anlamadım bu sistemle ilgili ilk duyurumuz sadece geçen hafta yapıldı. Şartlara baktığımızda bu fiyata daha iyi bir sistem yok eleştirin için teşekkürler ama lütfen olmayan şeyleri olmuş gibi yazmaeleştirmeye de hakkım var kaç aydır story atıyor iddialıyız öyle bir sistem gelecek