Ana Konu 🔥DA yeni F/P kralı sistem 2 gün sonra geliyor🔥(güncel)

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
BU NE YA BU NE YA AĞŞICAM CILDIRCAM YA 13 YASINDAYIM BABAMA YALVARDIM COK YALVARDIM AĞLAYA AĞLAYA İZİN ALDIM BUNUYN GİBİ ŞEREFSİZLER YÜZÜNDEN BANA STOK KALMADI YA YEMİN EDERİM KENDİMİ ATACAM AŞA GÖZYAŞINDAN YAZAMIYORUM BİDE NİYE YAPIYORSUNUZ ABİ YA
Sakin ol kardeşim, dünyanın sonu değil ya, bir dahaki sefere alırsın artık. Stokçlular her zaman vardı ve her zamanda olmaya devam edecek, bunun önüne geçilmesi imkansız gibi bir şey.

Arkadaşlar ben sistemi sepete attım kart bilgilerini girdim 5 dk bekledim alsam mı almasam mi diye en sonunda aldım geçtim demem o ki 5 dk rahat bir şekilde stokta bekledi sistem

Arkadaşlar ben sistemi sepete attım kart bilgilerini girdim 5 dk bekledim alsam mı almasam mi diye en sonunda aldım geçtim demem o ki 5 dk rahat bir şekilde stokta bekledi sistem
Hayırlı olsun hocam.

Hocam hala karar veremedim almaya ama almak isteyenler için kasayı değiştirerek 300 tl farkla alabilirsiniz hala.

10 -15 tane aldim diyenlere inanmayın sadece yalan ama şunu söyleyebilirim almak isteyen alabilirdi kimse kusura bakmasın çünkü 4 dk sonra yine siteye cihaz ekleme alma gelmişti.Biraz emek ve efor yeterdi.Bundan yaklaşık 7 ay önce yine bı sistem için alamıyoruz demiştiniz ve Abdullah kardeş sırf bunu diyenler için video bile çekmişti.Sistemk ozellestirip bikac defa ekle çıkar bile yapmıştı o yüzden kusura bakmayın alabilenler nasıl aldı o zaman.Neyse güzel bı fiyat performans kalite sistemi olmuş emeği geçenlere tşk ler almak isteyip alamayanlar yarın erken kalkıp gidip alsınlar.

abi valla babam bilgisayar alacaktı ağladığımı görünce hem dovdü hem almaktan vazgecti s1kecem böyle adamı bi hayallerim vardi yeter ya
Troll müsün? Nicki yeni gördüm.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Kimin muti hesabısın?

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,166,000
Üyeler
185,206