adamlar 1000 tl ürün alıyorsun 50 tl kargo parası veriyorsun o üründen kar üstüne kar ediyorlar gel gör ki 40-50 tl kargo parası zor geliyor. pahalı ürün içinde geçerli gerçi doğru iphone şarj aleti koysaydı batardı demi qewqeqeqssd değiştirip aldım stokta bitti demişti. 63 TL ssd farkı 60 TL de kargo parası verdim üste . Önceden kargo bedavaydı be . O günler ne güzel günlerdi
Üzülmemin sebebi, zaten senin dediğin şeyden kaynaklı. İnsanlar heves ettikleri şey için gece 3 ten beri beklemek zorunda kalmamalı. Bu çok üzücü.Hocam herkes bir değil bilgisayar almanın hayalini kuran bir sürü insan var çoğu çoçuk bu doğru ama zaten çok doğal bırakın yapsınlar beklesinler. senin yaşın büyük beli sana mantıksız geliyor olabilir çocuk olsan farkı düşünürdün saygılar
bu tiplerden çok var hiçbirşey yapamayı maalesef ki promo kod şeklinde düşseydi belki gene bu olmazdı
Valla haklısın alan birdaha alamaması lazım hak geçiyor hocam.Ben alamadım, hakkımı helal etmiyorum hocam...
Ben bu lafın gerçek olduğunu sanmıyorum. Kışkırtmak amaçlı yapmış olabilir. Bir kişi neden otomatik yazılımla 15 tane aldım desin ki. Ben aldım isteyen olursa satarım der iletişime geçenlerle satışı yapardı adet bitene kadar.
Geçen kış f/p sisteminde, insanlar İstanbuldan,Boludan,Kayseriden,Konyadan Ankaraya sistem almak için gelmişti. Gece 12 civarında sıraya giren vardı.Açılış saatinden en az 5 saat önce millet sıraya girer, bir sistemde gece 12'den bekleyenler vardı.
hocam alanlarda sistemin sıfır haline göre teklif verirdi sizin dediğiniz gibi kışkırtmak için olabilrBen bu lafın gerçek olduğunu sanmıyorum. Kışkırtmak amaçlı yapmış olabilir. Bir kişi neden otomatik yazılımla 15 tane aldım desin ki. Ben aldım isteyen olursa satarım der iletişime geçenlerle satışı yapardı adet bitene kadar.