O anki aksiyondan olmuştur hocam. yapcak bir şey yokYapma be boşuna 1.4 k.gitti desene
Tamam 1 saat sonra youtube altında link beklemek yerine itopyada beklense daha hızlı alınabilirVideo yayınlandıktan 1 saat sonra sistem linki açıldı zaten.
para hesaptaysa almamıştır, zaten arada gene sen banka hesabına bak amanArkadaşlar uzun bir süre bu ekranda kaldı sonra sunucu hatası verdi hesaptan para çekilmedi sizce ne oldu
Zzaten hocam koca GEN 3 yazıyorYapma be boşuna 1.4 k.gitti desene
Maşşallah abi, Hergün birinde oynaBen aldım bir tane alan arkadaşlar hayırlı olsun güzel bir sistem. Umarım artık yakın zamanda bilgisayar almam evde 4 5 tane bilgisayar oldu.
Stok bittiArkadaşlar uzun bir süre bu ekranda kaldı sonra sunucu hatası verdi hesaptan para çekilmedi sizce ne oldu
İlk dakika girdim tüm bilgileri girdim 1dakika boyunca takılı kaldı. Çoğu kişide alamadım alamadim yazıyor. O alamadı bu alamadı kim aldı bu sistemleri ?Stok bitti
Valla dostum hergün birinde oynamak değil amacım ya iş için bir tane laptop evde oyun fln için bir kasa yeterli. Hep yenisini aldım eskisini satarım falan diyordum daha satamadım eskilerini duruyorlar öyle.Zzaten hocam koca GEN 3 yazıyor
Mesaj otomatik birleştirildi:
Maşşallah abi, Hergün birinde oyna
Alanlarİlk dakika girdim tüm bilgileri girdim 1dakika boyunca takılı kaldı. Çoğu kişide alamadım alamadim yazıyor. O alamadı bu alamadı kim aldı bu sistemleri ?
Ankara'da olan varmı sabahtan gidelimStok bitti
Bende bilmiyorum onu. Ankarada olan varmı yarın sabahtan gidelim 6 7 gibiİlk dakika girdim tüm bilgileri girdim 1dakika boyunca takılı kaldı. Çoğu kişide alamadım alamadim yazıyor. O alamadı bu alamadı kim aldı bu sistemleri ?
İstanbul da daha önce 3050 li bir sistem kampanyasında İtopya ya gitmiştim adamlar geceden gelip sıraya girmişlerdi sabah erken gitmeme rağmen alamamıştım. Tavsiyem imkanınız varsa kesin almak istiyorsanız daha erken gidin kapının önünde bir şekilde beklersiniz kamp sandalyesi vs.Bende bilmiyorum onu. Ankarada olan varmı yarın sabahtan gidelim 6 7 gibi