Neler Yeni

Ana Konu 🔥DA yeni F/P kralı sistem 2 gün sonra geliyor🔥(güncel)

Status
Bu konu kilitlenmiştir.

Marianoly

80+ Gold
En İyi Cevap
1
BU NE YA BU NE YA AĞŞICAM CILDIRCAM YA 13 YASINDAYIM BABAMA YALVARDIM COK YALVARDIM AĞLAYA AĞLAYA İZİN ALDIM BUNUYN GİBİ ŞEREFSİZLER YÜZÜNDEN BANA STOK KALMADI YA YEMİN EDERİM KENDİMİ ATACAM AŞA GÖZYAŞINDAN YAZAMIYORUM BİDE NİYE YAPIYORSUNUZ ABİ YA
Sakin ol kardeşim, dünyanın sonu değil ya, bir dahaki sefere alırsın artık. Stokçlular her zaman vardı ve her zamanda olmaya devam edecek, bunun önüne geçilmesi imkansız gibi bir şey.

HalilAydogan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
994
İsim
Halil Aydogan
İlgilendiği Kategoriler
Teknoloji
Instagram
https://www.instagram.com/hhalilaydogan/
Twitter
hhalilaydogan
Arkadaşlar ben sistemi sepete attım kart bilgilerini girdim 5 dk bekledim alsam mı almasam mi diye en sonunda aldım geçtim demem o ki 5 dk rahat bir şekilde stokta bekledi sistem

Marianoly

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Arkadaşlar ben sistemi sepete attım kart bilgilerini girdim 5 dk bekledim alsam mı almasam mi diye en sonunda aldım geçtim demem o ki 5 dk rahat bir şekilde stokta bekledi sistem
Hayırlı olsun hocam.

nvyav

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Vefa yavuz
Hocam hala karar veremedim almaya ama almak isteyenler için kasayı değiştirerek 300 tl farkla alabilirsiniz hala.

Etobaba

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
849
İsim
Ertuğrul
Güzel sistemmis maalesef yetişemedim.

SAYKO1987

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
59
İsim
MUHAMMED UĞUR DEMİRCİ
10 -15 tane aldim diyenlere inanmayın sadece yalan ama şunu söyleyebilirim almak isteyen alabilirdi kimse kusura bakmasın çünkü 4 dk sonra yine siteye cihaz ekleme alma gelmişti.Biraz emek ve efor yeterdi.Bundan yaklaşık 7 ay önce yine bı sistem için alamıyoruz demiştiniz ve Abdullah kardeş sırf bunu diyenler için video bile çekmişti.Sistemk ozellestirip bikac defa ekle çıkar bile yapmıştı o yüzden kusura bakmayın alabilenler nasıl aldı o zaman.Neyse güzel bı fiyat performans kalite sistemi olmuş emeği geçenlere tşk ler almak isteyip alamayanlar yarın erken kalkıp gidip alsınlar.

Marianoly

80+ Gold
En İyi Cevap
1
abi valla babam bilgisayar alacaktı ağladığımı görünce hem dovdü hem almaktan vazgecti s1kecem böyle adamı bi hayallerim vardi yeter ya
Troll müsün? Nicki yeni gördüm.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Kimin muti hesabısın?

Riddle

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
142
İsim
Berat
abi valla babam bilgisayar alacaktı ağladığımı görünce hem dovdü hem almaktan vazgecti s1kecem böyle adamı bi hayallerim vardi yeter ya
üzülme kardeşim bilgisayarın olmayı versin nolucak babanın kafasına gizlice sert bir cisimle vur

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,034,835
Üyeler
164,055
Son üye
talha26
Top Bottom