Ana Konu 🔥DA yeni F/P kralı sistem 2 gün sonra geliyor🔥(güncel)

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
f/p deyince herkes ucuz bir şey olacağını mı düşünüyor?30kya 4070 sistem çıksın direkt alınır.

Neyah ben kaçar yazın bir kenara
ryzen 5 7500f
MSI 4060ti 16gb
16 GB ddr5 5200 MHz
MSI PSU 600 watt
23-24k

f/p deyince herkes ucuz bir şey olacağını mı düşünüyor?30kya 4070 sistem çıksın direkt alınır.
Valla ne yalan söyleyim bende alırım tam istediğim sistem olur çok ta lazım bir yazılımcı olarak

15.500-16.000 bandında 5600 işlemci-4060 full msi bir sistem çıkarsa koşarak alırım

Bizim sistem FULL MSI olacak bilirsiniz MSI Asus bileşenler her zaman daha pahalı olur biz kalite fiyat performans olarak rakipsiz bir sistem oluşturduk. Şimdi baktım Powerboost 12cm sıvı soğutma varmış at çöpe gitsin basit bir kule tipi çok daha iyi soğutur tüm bileşenler en düşük kalite, açıkcası RTX 4000 serisine geçince belirle bir kaliteyi ben görmek istiyorum. Tercih edenler tabi isterse bahsettiğiniz sistemi alabilir. Kimseye mani olmayayım.
Bu sistemi kaçırırsam kendimi affetmem

şu ikisi olacak ya
Elbet olacak :kedi:

Bizim sistem FULL MSI olacak bilirsiniz MSI Asus bileşenler her zaman daha pahalı olur biz kalite fiyat performans olarak rakipsiz bir sistem oluşturduk. Şimdi baktım Powerboost 12cm sıvı soğutma varmış at çöpe gitsin basit bir kule tipi çok daha iyi soğutur tüm bileşenler en düşük kalite, açıkcası RTX 4000 serisine geçince belirle bir kaliteyi ben görmek istiyorum. Tercih edenler tabi isterse bahsettiğiniz sistemi alabilir. Kimseye mani olmayayım.

Sizin çıkardığımız sistemlerin parça kalitesinden yana zaten kimse bir şey diyemez.

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,169,302
Üyeler
185,702
Son üye
reis_gezer
Geri