Neler Yeni

Ana Konu DA Yeni Sistem İncehesap 🔥14998TL🔥

Dahası  
Reaksiyon skoru
30
İsim
Ahmet Melih Aktaş
Sistem gerçekten 2kda bile acayip güçlü ssd'den falanda kısılmamış çok iyi bir fiyat

Abdullah Hacıgül

Kurucu - Yönetici
Yönetici
En İyi Cevap
4

rado2373

80+
Havale için demedim parayı bekletmiş göndermemiş hata düzeltilmeden önce gönderseydi sorun olmazdı. Ama yine de belli olmaz denemek lazım.
Abdullah bey yeni sistem yapıcakmısınız yakın sürede beklemelimiyim yada bu sistemi almalımıyım sanki hafif dolar 15 düşcek gibi bide ekran kartı piyasası düşüyor tavsiyeniz var mı

swordfish

80+
Havale için demedim parayı bekletmiş göndermemiş hata düzeltilmeden önce gönderseydi sorun olmazdı. Ama yine de belli olmaz denemek lazım.
Havale için 6 saat süre var yazıyordu Abdullah hocam, kredi kartı ile verilen siparişleri onaylarlarsa bunu da onaylamaları lazım aslında. Ben göndereyim, olmazsa geri alırız zaten.

Satriani

80+ Bronze
Konuyla ilintili olarak, sistemlerin çıkacağı anlaşmalı tedarikçi değişti sanırım, ya da ben kaçırmış olabilirim. :giggle:

Abdullah Hacıgül

Kurucu - Yönetici
Yönetici
En İyi Cevap
4
Abdullah bey yeni sistem yapıcakmısınız yakın sürede beklemelimiyim yada bu sistemi almalımıyım sanki hafif dolar 15 düşcek gibi bide ekran kartı piyasası düşüyor tavsiyeniz var mı
Bu piyasada ben bir şeyin sözünü veremem zaten dolar o kadar dalgalanırsa bizim sistem planları da iptal olur onun için gördüğün fırsatı değerlendir.

Dahası  
Reaksiyon skoru
30
İsim
Ahmet Melih Aktaş
bence al fiyat sağlam aynı sistemin rx 6600lüsünü toplasak 14k ediyor (tek tek toplama)

Cihangir

80+ Gold
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,038,037
Üyeler
164,603
Son üye
salih0715
Top Bottom