Da Yeni Sistem İNCELEMESİ

Emin ol E-Ticaret sisteleri marka desteklerini kullana kullana $10 TL imiş gibi kampanyalar sunuyor yakında o marka destekleri biterse :F:
Bakalım, takipteyiz ancak biteceğini sanmıyorum. İnsanların zaten alım gücü yok, ara sıra kampanyalar olmazsa kendilerinin ticareti de etkilenir. Artık ne kadar kaar ediliyorsa bilemediğimiz için ona göre planlama yapabilirler.

Çok zayıf buldum. yakıştıramadım Abdullah Abiye. ama arada böyle sistemlerin çıkması normal. Hala çok harika sistemleri var abdullah reisin.
Toplayan incehesap, Abdullah ne alaka🙂 Videoyu izleyip yorum yapınız... Üstüne basa basa bu bır inceleme, toplama videosu değil diyor ..

Tek tek toplasak yine aynı fiyata gelebilir biraz daha ucuz olmasını beklerdim

Hoşuma gitmedi. DA Foruma özel sistemden sonra.

Abdullah abinin 2 hafta önce 7999 TL ye topladığı kasa daha iyiydi
Unutun arkadaşlar valla bak dolar molar işler çığırından çıktı iç piyasdan direkt bilgileri alıyorum şuan tek alternatifim tek tek toplamaya oranla ucuz ve dengeli olması. Dolar'ın 18TL olmayacağı kesin mi? şahsen kimseye bekle diyemem gerçek bu.

Fiyatını hak eden bir sistem değil.

Emin ol E-Ticaret sisteleri marka desteklerini kullana kullana $10 TL imiş gibi kampanyalar sunuyor yakında o marka destekleri biterse :F:
Hocam sistem inceleme istersen. Senin yaptıklarının yanında bunlar çok kötü kalıyor. Senin haterların sana çamur atmaya çalışacak. Gerçi Instagram'dan cevaplarını veriyorsun. :peepokalp:

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,165,736
Üyeler
185,156
Son üye
phermatic
Geri