bir sıkıntı yok değil mi sistemde sorun var diyenler varGayet iyi.
Mesajı düzenledim hocam. Kafama sonradan dank etti. Bence daha yüksek olması gerek.bir sıkıntı yok değil mi sistemde sorun var diyenler var
Bana biraz düşük geldi herşeyi tammı?arkadaşlar bu ayarlarda 80 90 100 fps alıyorum patlama sahnesinde 75 e düştü sizce nasıl?
Mesajı düzenledim hocam. Kafama sonradan dank etti. Bence daha yüksek olması gerek.
tam herşeyiBana biraz düşük geldi herşeyi tammı?
Msaa kapayınca ne kadar fps farkediyor bakabilirmisin?☹
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
tam herşeyi
Bazı ayarları ultraya aldım ve msaayı 8x yaptım fps 40 50 60 civarıMsaa kapayınca ne kadar fps farkediyor bakabilirmisin?
bu kadar düşmesi normal miBazı ayarları ultraya aldım ve msaayı 8x yaptım fps 40 50 60 civarı![]()
Düşmesi normal msaa çok düşürüyor fps yi ama bilgisayarınla aldığın fps normal mi değil mi onu çözemedim.Bazı ayarları ultraya aldım ve msaayı 8x yaptım fps 40 50 60 civarı
bu kadar düşmesi normal mi
bende msaa kapatıp değerleri yazıcamDüşmesi normal msaa çok düşürüyor fps yi ama bilgisayarınla aldığın fps normal mi değil mi onu çözemedim.
youtubeden bir kaç tane ekran kartı test videosu izledim 1080 ti i7 7800k ile arabada 80 fps alıyordu (video çekme programıda var) bence normal gibi yabende msaa kapatıp değerleri yazıcam
bu ayarlarda en az 80 en fazla 140 aldımDüşmesi normal msaa çok düşürüyor fps yi ama bilgisayarınla aldığın fps normal mi değil mi onu çözemedim.
1080ti 5600den iyi ama i7 7800k ryzen 5 3600den iyi mi??youtubeden bir kaç tane ekran kartı test videosu izledim 1080 ti i7 7800k ile arabada 80 fps alıyordu (video çekme programıda var) bence normal gibi ya
videonun bazı kısımlarında fps 110 falan görüyor, sorduğun soruyu tam olarak bilmiyorum galiba kafa kafayalar ama emin değilimbu ayarlarda en az 80 en fazla 140 aldım
1080ti 5600den iyi ama i7 7800k ryzen 5 3600den iyi mi??
bu ayarlarda en az 80 en fazla 140