10K'ya koysanız pazarlık yoktur deseniz alan olur. 5600XT 2060'ın rakibi. Sistemin parça kalitesi iyi.Uzun zamandır takip edemiyorum. Doğrudur.
10K'ya koysanız pazarlık yoktur deseniz alan olur. 5600XT 2060'ın rakibi. Sistemin parça kalitesi iyi.Uzun zamandır takip edemiyorum. Doğrudur.
Garanti diye bir olay var biliyormusun dostum ?2 yıllık diye temiz olamıyor mu? Temiz demek yeni mi demek sence?
3 liraya 2060s zor ama imkansiz değil şuan 2060 lar 3-3.5 2060s ler 3.5-4 bandındaVe o fiyatlara 2060 slerde var
Post automatically merged:
Sisitem 2yıllık unutma
aldığın fiyattan alırım sistemı (!)Merhaba arkadaşlar. 2 yıl önce Abdullah Bey sayesinde DA2 sistem aldım. İhtiyacımdan dolayı satmak istiyorum. İkinci el fiyatı için ne kadar isteyebilirim? Teşekkürler.
DA2 Sistem:
aldığın fiyattan alırım sistemı (!)
Ben sistemin temiz olmasından (kozmetik olarak, termal macun yenilenmesi, fazla yüke sokulmaması vb.) bahsediyorum sizin bana anlattığınıza bakın xD Sen söylemesen garantinin ne olduğunu bilmiyordum sağolGaranti diye bir olay var biliyormusun dostum ?
7500 9 k arası eder sıfr 3 fan diye alabilecek insanları tanıyorumMerhaba arkadaşlar. 2 yıl önce Abdullah Bey sayesinde DA2 sistem aldım. İhtiyacımdan dolayı satmak istiyorum. İkinci el fiyatı için ne kadar isteyebilirim? Teşekkürler.
DA2 Sistem: