Mehmet Kerem
80+
- Reaksiyon skoru
- 106
- Konu Sahibi Konu Sahibi
Teşekkürler
B-450M K kötü bir anakart değil abi fiyatından dolayı kesinSipariş vermişsin kanunen kafasına göre istediğini veremez senin iptal edip işlemi iade etmen lazım. Ama merak ettiğim B-450M K neden seni pişman etti?
benim pişman olma nedenimSipariş vermişsin kanunen kafasına göre istediğini veremez senin iptal edip işlemi iade etmen lazım. Ama merak ettiğim B-450M K neden seni pişman etti?
Yapmazlarmış bende aynı durumdayımbenim pişman olma nedenim
b450m-k serisinde fabların RGB desteği yokmuş kuru kuru kalıcak rgbsiz
firmayı arasam anakartı sadece değişmelerini söylesem yaparlarmı.
Sen de mi b450m K aldınMosfet soğutucusu yokmuş tasarım çok çok önemli değil fakat o yokmuş
Fakat 5x high protection (5 kat yuksek koruma dediği için bozmak istemedim ve Abdullah abi üst düzey islemciyle tufla aynı performans almisti
Kartta ilk mosfet soğutucu olmadığı için hafif tırstım fakat bir videonuzda yüksek işlemciyi tufla rogla aynı performans gösteren kart olduğu için değiştirmedim da2 sistemdeSipariş vermişsin kanunen kafasına göre istediğini veremez senin iptal edip işlemi iade etmen lazım. Ama merak ettiğim B-450M K neden seni pişman etti?
Evet 200tl tüf alınırdı fakat 200tl mosfet soğutucu ve süs için verecektin ve iptal sıkıntılı olur(Bende satın aldım bütçem fazla olsaydı secerdim ama üzmez 5 kat korumasi var modeli Hepsiburada aciklamasini okuSen de mi b450m K aldın