mn oyunda denen arkadaşla alakam yok ama teknobiyotiğin söylemi garip geldi
Teknobiyotik'in şu ergen ruhlu sosyal medya yöneticileri zaten beni yeteri kadar soğutuyor kendilerinden.
Mantıksız da değil aslında.Ben de şu tavırlardan hiç hoşnut değilim ama bence ergen ruhlu değiller. Sadece ergen taklidi yaparak nabza göre şerbet veriyorlar. Şimdi her ne kadar göz ardı etsek de bu pazarın müşteri kitlesinin büyük çoğunluğu “kanka adam kapıdan çıkar çıkmaz bi koydum hedşatı herif şok qweqweqwe” tayfa. Yaş kitlesi belli yani. Bu kesimin beğenisini bu şekilde kazanırsınız. Gençler daha çok hype ve gaz ile çalışır. Çok resmi ve kurumsal cevaplardan anlamazlar. Dikkat ederseniz daha üst seviye bir sistem çıktıklarında veya geçen çıkardıkları mini kasa videosunda gayet sakin ve resmiler. Çünkü daha yetişkin ve “casual gamer” kitleye hitap ediyorlar. “Sistem efso moruk alem sistem görsünnn” edebiyatı yapmıyorlar. O tür muhabbetleri daha düşük bütçedeki sistem videolarında görebiliyoruz. Ben buna pazarlama derim.
pazar ve pazarlama alanında pek iddaalı değiller her ne kadar içlerinde profesyonel varsada yukardaki yorum hiç bir firmaya yakışmayacak bir şeyBen de şu tavırlardan hiç hoşnut değilim ama bence ergen ruhlu değiller. Sadece ergen taklidi yaparak nabza göre şerbet veriyorlar. Şimdi her ne kadar göz ardı etsek de bu pazarın müşteri kitlesinin büyük çoğunluğu “kanka adam kapıdan çıkar çıkmaz bi koydum hedşatı herif şok qweqweqwe” tayfa. Yaş kitlesi belli yani. Bu kesimin beğenisini bu şekilde kazanırsınız. Gençler daha çok hype ve gaz ile çalışır. Çok resmi ve kurumsal cevaplardan anlamazlar. Dikkat ederseniz daha üst seviye bir sistem çıktıklarında veya geçen çıkardıkları mini kasa videosunda gayet sakin ve resmiler. Çünkü daha yetişkin ve “casual gamer” kitleye hitap ediyorlar. “Sistem efso moruk alem sistem görsünnn” edebiyatı yapmıyorlar. O tür muhabbetleri daha düşük bütçedeki sistem videolarında görebiliyoruz. Ben buna pazarlama derim.
Yaptıkları için etik veya doğru demiyorum. Sadece kaybettiklerinden daha fazla müşteri kazandıracak hareketler bunlar. Okuyanların küçük bir kısmı “off çok ergen şovu bunlar” derken daha büyük çoğunluk “oha ahaha reiss nasıl lafı koyduuu” diyecek.Teknobiyotik şey değilmi Türkan Şoray gibi profil verip sistem toplayan arkadaş
Mesaj otomatik birleştirildi:
pazar ve pazarlama alanında pek iddaalı değiller her ne kadar içlerinde profesyonel varsada yukardaki yorum hiç bir firmaya yakışmayacak bir şey
dediğin gibi bir şekilde ekmeklerinin peşindeler sundukları sistemlere bakınca ergen kelimesini sevmem gençler için belirli oyunlar var ve onları kaldırabilecek seviyedeler şimdi 10 yaşındaki bir çocuğun rpg yada strateji oyunu oynamasını render yapmasını bekleyemezsin bunlarda izletip ailelerine çocukları üstünden baskı kurdurup sistem satma peşindeler bana göreYaptıkları için etik veya doğru demiyorum. Sadece kaybettiklerinden daha fazla müşteri kazandıracak hareketler bunlar. Okuyanların küçük bir kısmı “off çok ergen şovu bunlar” derken daha büyük çoğunluk “oha ahaha reiss nasıl lafı koyduuu” diyecek.