Neler Yeni

DA2 sisteme teknobiyotikin yorumu

epyhon

80+
mn oyunda denen arkadaşla alakam yok ama teknobiyotiğin söylemi garip geldi

Ekler

• Untitled.png
    Untitled.png
    15.5 KB · Hit: 169

Hhamdi

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
15
İsim
Hasan hamdi
Da2 5700xtnin tuf olmasi hariç çok güzel bir fiyat/sistem ayrıca çok fazla kiși bu sistemi 2 aydır bekliyordu bir günden kısa sürede bitmesi çok normal sallamak için sallamıș arkadaș

LURKER

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
543
İsim
Yiğit Erbabı
çogu kisi bekliyor ve acayip bir indirim olmuş insanlar kaçırırmı bir videolarında kendileri demişti fırsatı gören türk milleti kaçırmaz diye noldu simdi TEKNOBİYOTİK

Berat123

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,586
İsim
Berat
Bişey derdim de.

Yvşlagaçtanealıyon

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,842
İsim
.
He de geç

Kendinleri o kadar f/p yapamadıkları için normal

kubi07

80+
Şaka gibi kendilerini ne zannediyorlar sanki adam gibi bir sistem çıkardıkları görülmüş.

MR EE

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,198
İsim
Emre
Teknobiyotik'in şu ergen ruhlu sosyal medya yöneticileri zaten beni yeteri kadar soğutuyor kendilerinden.

Ben de şu tavırlardan hiç hoşnut değilim ama bence ergen ruhlu değiller. Sadece ergen taklidi yaparak nabza göre şerbet veriyorlar. Şimdi her ne kadar göz ardı etsek de bu pazarın müşteri kitlesinin büyük çoğunluğu “kanka adam kapıdan çıkar çıkmaz bi koydum hedşatı herif şok qweqweqwe” tayfa. Yaş kitlesi belli yani. Bu kesimin beğenisini bu şekilde kazanırsınız. Gençler daha çok hype ve gaz ile çalışır. Çok resmi ve kurumsal cevaplardan anlamazlar. Dikkat ederseniz daha üst seviye bir sistem çıktıklarında veya geçen çıkardıkları mini kasa videosunda gayet sakin ve resmiler. Çünkü daha yetişkin ve “casual gamer” kitleye hitap ediyorlar. “Sistem efso moruk alem sistem görsünnn” edebiyatı yapmıyorlar. O tür muhabbetleri daha düşük bütçedeki sistem videolarında görebiliyoruz. Ben buna pazarlama derim.

FarukKusdil

80+ Platinum
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,279
İsim
Ömer Faruk Kuşdil
Ben de şu tavırlardan hiç hoşnut değilim ama bence ergen ruhlu değiller. Sadece ergen taklidi yaparak nabza göre şerbet veriyorlar. Şimdi her ne kadar göz ardı etsek de bu pazarın müşteri kitlesinin büyük çoğunluğu “kanka adam kapıdan çıkar çıkmaz bi koydum hedşatı herif şok qweqweqwe” tayfa. Yaş kitlesi belli yani. Bu kesimin beğenisini bu şekilde kazanırsınız. Gençler daha çok hype ve gaz ile çalışır. Çok resmi ve kurumsal cevaplardan anlamazlar. Dikkat ederseniz daha üst seviye bir sistem çıktıklarında veya geçen çıkardıkları mini kasa videosunda gayet sakin ve resmiler. Çünkü daha yetişkin ve “casual gamer” kitleye hitap ediyorlar. “Sistem efso moruk alem sistem görsünnn” edebiyatı yapmıyorlar. O tür muhabbetleri daha düşük bütçedeki sistem videolarında görebiliyoruz. Ben buna pazarlama derim.
Mantıksız da değil aslında.

ErselMert

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
530
İsim
Ersel Mert
Instagram
@erselmert
Twitter
erselmert
Teknobiyotik şey değilmi Türkan Şoray gibi profil verip sistem toplayan arkadaş
Mesaj otomatik birleştirildi:

pazar ve pazarlama alanında pek iddaalı değiller her ne kadar içlerinde profesyonel varsada yukardaki yorum hiç bir firmaya yakışmayacak bir şey

MR EE

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,198
İsim
Emre
Teknobiyotik şey değilmi Türkan Şoray gibi profil verip sistem toplayan arkadaş
Mesaj otomatik birleştirildi:

pazar ve pazarlama alanında pek iddaalı değiller her ne kadar içlerinde profesyonel varsada yukardaki yorum hiç bir firmaya yakışmayacak bir şey
Yaptıkları için etik veya doğru demiyorum. Sadece kaybettiklerinden daha fazla müşteri kazandıracak hareketler bunlar. Okuyanların küçük bir kısmı “off çok ergen şovu bunlar” derken daha büyük çoğunluk “oha ahaha reiss nasıl lafı koyduuu” diyecek.

ErselMert

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
530
İsim
Ersel Mert
Instagram
@erselmert
Twitter
erselmert
Yaptıkları için etik veya doğru demiyorum. Sadece kaybettiklerinden daha fazla müşteri kazandıracak hareketler bunlar. Okuyanların küçük bir kısmı “off çok ergen şovu bunlar” derken daha büyük çoğunluk “oha ahaha reiss nasıl lafı koyduuu” diyecek.
dediğin gibi bir şekilde ekmeklerinin peşindeler sundukları sistemlere bakınca ergen kelimesini sevmem gençler için belirli oyunlar var ve onları kaldırabilecek seviyedeler şimdi 10 yaşındaki bir çocuğun rpg yada strateji oyunu oynamasını render yapmasını bekleyemezsin bunlarda izletip ailelerine çocukları üstünden baskı kurdurup sistem satma peşindeler bana göre

Top Bottom