Neler Yeni

DA5 Sistemi Kimler Mi Aldı ?

Halim7

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
50
İsim
Halim Karagül
Ben siteye giremedim adamlar 13 tane almış benim yerime de girmişler siteye ayıp valla

Dahası  
Reaksiyon skoru
267
İsim
Mehmetcan Aydın
Alım limiti koyulursa sıkıntı olmaz
Bende ondan bahsetmek istedim. Suç itopyada, 13 tane alan arkadaşta değil. Sonuçta ticaret. Kimse kimseyi düşünmez kâr ve para olduğu zaman.

YiğitAysul

80+ Silver

Cerkutay

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Eğer foruma özrl yapılacaksa 22 mayıs tarihinde önce katılmış kişilere kod gönderilsin kodu olmayanlarnalamasın aksi halde forumla alakası kalmıyo baksana açıklandıktan 2 dk sonra 1600 aktif vardı miningçi arkadaşların buraya gelmesi zor değil çünkü
22 Mayıs çok geç. Daha erken bir tarih olmalı ve mesaj sınırı da olmalı mesaj sınırı forumdaki aktifliğini anlamak için.

alperenn01

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,516
İsim
Alperen Ceylan
Instagram
Alperen.cyln
Sistemin stoğu da bitti dimi

Dahası  
Reaksiyon skoru
28
İsim
Ercan Caner
Saat 17de PC başına geçtim ve bütün sitelere giriş yaptım bekledim. Sistem geldiği gibi itopyaya tıkladım ama giremedim 18.15 te çok şükür sistemi gördüm. Sepete ekle dediğimde ürün sepete eklenmiştir yazdı sepete girdim sepetinizde ürün yok yazdı 18.30 olmuştu. Tekrar denedim ve 19da sepeti gördüm ödeme adımında ise “stokta yok”. 300 adet verilmiş 10 15 adet alan adam var. Alsın helal olsun henim paramla almadı sonuçta. Ama forumda siatemi aldım diyen 5 kişi, 5 kişide alıp yazmasın. Geriye ne kaldı. Abdullah abiye helal olsun o adam elinden gelen herşeyi yapıyor. Ama DART1 de de aynı olmuştu nöbetçiyken kodu alamamıştım vs. Alanlara hayırlı olsun ama bu işin bir çözümüne bulsunlar lütfen. Bu devirde bu kadar stok forum üyelerine verilseydi daha kısa sürede biterdi hem de bir anlamı olurdu.

Cirilla

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Donanım arşivi forum da alabilenleri toplasak 20 kişi çıkar mı ?
Donanım haber forum üyesi tek başına 13 adet almış. Sistem kanal takipcileri ve forum kullanıcılarına değil yüksek gelirli olup bu sistemden kazanç elde etmek isteyen kişilere yaramış.
Sadece forum üyelerine stok yapıp belirlenen tarihten öncesinde üye olanların alabileceği özel bir proje sunulmalı. Yoksa bu çıkan sistemler takipçilere ve oyunculara değil fırsatçı ve miningci kişilere gidiyor.
Yıllardır bizlere uygun fiyatlı sistemler sunan Donanım Arşivi bu problemi de çözecektir umarım.
bende para olsa bende aynısını yapardım ekran kartını 8k dan temiz okutursun diğerlerini saymıyorum bile parası ve aklı olan aldı zaten

Abdullah Hacıgül

Kurucu - Yönetici
Yönetici
En İyi Cevap
4
Önüne istediğiniz bariyeri koyun adam aile üyelerinin tamamına aldırıyor arkadaşına aldırıyor bunun önüne geçmeye çalışmak Allah'tan sabır gerektiriyor 1 kişi sınırı koyun almayı kafaya koyan adam 100 tane de alır.

Perşembe günü itopya ile toplantı yapacağım ana konum: Sadece DA Forum üyelerinin satın alacağı canavar F/P sistem...

Ben süper kahraman değilim veya milyon dolarlık mal dödüren bir e ticaret sitem yok sadece işini iyi yapmaya çalışan bir yayıncıyım, sistem için toplantı yapsam da yapmasam da yine para mı kazanacağım ama inanın veya inanmayın sırf sizin için forum üyelerine farkındalık yaratmak adına toplantı yapıp yüz yüze çiçek gibi sistemi ayarlatacağım. Sevgiler

Tabz

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
177
İsim
Uğur
sa
Donanım arşivi forum da alabilenleri toplasak 20 kişi çıkar mı ?
Donanım haber forum üyesi tek başına 13 adet almış. Sistem kanal takipcileri ve forum kullanıcılarına değil yüksek gelirli olup bu sistemden kazanç elde etmek isteyen kişilere yaramış.
Sadece forum üyelerine stok yapıp belirlenen tarihten öncesinde üye olanların alabileceği özel bir proje sunulmalı. Yoksa bu çıkan sistemler takipçilere ve oyunculara değil fırsatçı ve miningci kişilere gidiyor.
Yıllardır bizlere uygun fiyatlı sistemler sunan Donanım Arşivi bu problemi de çözecektir umarım
şaka gibi ya

Spektrumdx3

80+ Silver
En İyi Cevap
1
İnşallah en kısa sürede coinler eski haline döner de bu 13 tane alan açgözlüler bakakalır
Merak etme 11000 den koysun ilana, Daha kargosu gelmeden hepsini satmış olur. Gaming gecesinden aldığım ürünleri kargodayken satmış oluyorum çoğu zaman. Burda kızmanız gereken itopya. Ticaret yapanlar değil.

Spektrumdx3

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Önüne istediğiniz bariyeri koyun adam aile üyelerinin tamamına aldırıyor arkadaşına aldırıyor bunun önüne geçmeye çalışmak Allah'tan sabır gerektiriyor 1 kişi sınırı koyun almayı kafaya koyan adam 100 tane de alır.

Perşembe günü itopya ile toplantı yapacağım ana konum: Sadece DA Forum üyelerinin satın alacağı canavar F/P sistem...

Ben süper kahraman değilim veya milyon dolarlık mal dödüren bir e ticaret sitem yok sadece işini iyi yapmaya çalışan bir yayıncıyım, sistem için toplantı yapsam da yapmasam da yine para mı kazanacağım ama inanın veya inanmayın sırf sizin için forum üyelerine farkındalık yaratmak adına toplantı yapıp yüz yüze çiçek gibi sistemi ayarlatacağım. Sevgiler
Sende haklısın nasıl olsa kart numarası blokesi yada adres blokesi yok 10 tane arkadaşım adına alır yine kendi adresime isteye bilirim . Eline sağlık güzel sistem

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,032,284
Üyeler
163,636
Son üye
liv24
Top Bottom