Dabbe 1 ve 2 korkunç değil

bahtsizbedevi23

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
558
Geçenlerde korku filmi izleyemiyorum diye konu açmıştım. Bu iki filmi izledim gram korkutucu değil dabbe 4 hakkında serinin zirvesi deniliyor en korkuncu deniliyor. Uygun zamanda ve mekanda sırayla izlemeye devam edecem sizin dabbe 1 ve 2 hakkında yorumlarınız nedir?

cinli olmasa kimse korkmaz bence benim küçükken en çok korktuğum dabbe filmi dabbe cin çarpması ama tekrar izleyince saçma geliyor

Ya arkadaşlar ne yapacaksınız dabbeyi açın Recep İvedik açın baştan sonra ohh mis çakallarla dansta var

Geçenlerde korku filmi izleyemiyorum diye konu açmıştım. Bu iki filmi izledim gram korkutucu değil dabbe 4 hakkında serinin zirvesi deniliyor en korkuncu deniliyor. Uygun zamanda ve mekanda sırayla izlemeye devam edecem sizin dabbe 1 ve 2 hakkında yorumlarınız nedir?
İlk film korku olarak ortalama ama çekim tekniği olarak ben çok beğeniyorum. Ana karakter gazetecimi neydi sanırım , film sabit kamera yerine hareketli el kamerasıyla çekiliyor , yani oyuncunun elinden izliyoruz , film izliyormuş gibi değil de sanki gerçek bir video çekiyormuşsun gibi bir hissiyat uyandırıyor seyircide , bu sayede seyirciyi ekrana bağlayabiliyor. Riskli bir kamera kullanımı ama çekildiği dönemde başarılı oldu.

o ankı psıkolojıye hısse gore degısır ama korkutucu ya

Hiçbiri korkunç deil ki onların .

jumpscare den başka bişi değil

gece tek başına izlemen gerek öyle gündüz vakti olmaz tabi. saçma gelir
Gece tek başıma izledim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

cinli olmasa kimse korkmaz bence benim küçükken en çok korktuğum dabbe filmi dabbe cin çarpması ama tekrar izleyince saçma geliyor
Yabancı korku filmleride var cinsiz onlarda baya korkunç küçükken izlemiştim ama şimdi hatırlamıyorum adini

Geri