Dabbe 3 izlemeli miyim

bahtsizbedevi23

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
558
Darbe 3 için Türk korku filmlerinin en korkuncu deniliyor. Evde asla izleyemem bugün yazlığa geldik indirdim laptopa dabbe 3 ü daha önce 1 ve 2 yi izlemiştim. Evde misafir de var onlar aşağı katta oturuyorlar sohbet ediyorlar ben yukarıda odamdayim akşam konser var herkes konsere gidecek ben gitmeyecem 20. Dakikaya kadar izleyebildim şimdi izleyip bitirirsem akşam Evde tek kalınca sıkıntı yaşar mıyım. Gerçi 21:30 da gs maci var ona yetişsem sıkıntı yok ama maç öncesi ve maç bitiminde film çok korkunç ise ben Evde kafayı yerim. Zaten dabbe 3 ün konusu olan gece terörü olayını 4-5 sene önce yaşadım onunda etkisi var. Şuan 5 dk izleyip ara verip 2 sayfa kitap okuyorum sonra tekrar açıp 5 dk izliyorum.

Darbe 3 için Türk korku filmlerinin en korkuncu deniliyor. Evde asla izleyemem bugün yazlığa geldik indirdim laptopa dabbe 3 ü daha önce 1 ve 2 yi izlemiştim. Evde misafir de var onlar aşağı katta oturuyorlar sohbet ediyorlar ben yukarıda odamdayim akşam konser var herkes konsere gidecek ben gitmeyecem 20. Dakikaya kadar izleyebildim şimdi izleyip bitirirsem akşam Evde tek kalınca sıkıntı yaşar mıyım. Gerçi 21:30 da gs maci var ona yetişsem sıkıntı yok ama maç öncesi ve maç bitiminde film çok korkunç ise ben Evde kafayı yerim. Zaten dabbe 3 ün konusu olan gece terörü olayını 4-5 sene önce yaşadım onunda etkisi var. Şuan 5 dk izleyip ara verip 2 sayfa kitap okuyorum sonra tekrar açıp 5 dk izliyorum.
Dabbe serisi bana çok kalitesiz geldi açıkçası, korkup korkmaman senin şahsına bağlı bişey kişiden kişiye değişiklik gösterir. Kaliteli türk korku filmi istersen bence Müsallat'ı izle aklımda kaliteli diye kalmış, biraz eski ve ben izleyeli üstünden çok zaman geçti ama beğenmiştim izlediğimde.

Çabuk etkilenen biriyseniz izlememenizi öneririm maç olsa bile bir şey değişmez tek olacaksınız karanlık olacak ışığı açsanız bile aklınızdan sürekli senaryolar dolaşacak gerek yok bence

dabbe filmi korkutuyormu korkutuyor evet ama nasıl, saçma sapan çarpılmış kızlar, kulak zarı patlatan ses efektleri fln bunlarla yani çook daha kaliteli korku filmleri var, boşver şu dabbeyi

13 yaşında falan izlemiştim 6-7 ay tek başıma yatamamıştım

İzlemeyin korkumuyor olabilirsiniz ancak bilinç altınıza işleniyor bir gece rüyanıza girer veya gece uyurken uyku felci olursunuz o sırada aklınıza gelir korkudan altınıza sıçarsınız

İzlemeyin korkumuyor olabilirsiniz ancak bilinç altınıza işleniyor bir gece rüyanıza girer veya gece uyurken uyku felci olursunuz o sırada aklınıza gelir korkudan altınıza sıçarsınız
Hocam aslında ben bu tür şeylerden zaten çok korkarım ama genelde neredeyse hiçte izlemem yani dabbe senelerdir piyasada ben daha yeni yeni izliyorum oda 1 film 2 film izlerim sonra anca 1 sene sonra 2 sene sonra izlerim. Yani araya baya zaman koyuyorum. İzleme sebebimde aşırı keyif alıyorum bu tür filmlerden yani izlediğim zaman aldığım keyif korkumun önüne geçiyor. Zaten izlediğim filmler ya korku olacak ya komedi ya da zekayla ilgili bir film olacak karakter zeki olacak mesela inception gibi prison breaktaki scofield gibi. Yani bu tür filmlerden çok keyif alıyorum. Dabbeyi şuan aralıklı izliyorum sabah başladım zorla 50. Dk ya geldim kalanını yarın izlerim

+18 değilsen izleme kardom. Ayriyeten de Müslüman isen korkmanı gerektirecek bir durum yok kardo oku Felak ve Nas surelerini yat aşağı

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,151,373
Üyeler
183,107
Son üye
TheSOSgal
Geri