Dacia media nav code

Emirzs

80+
Reaksiyon skoru
0
Arkadaşlar dacialar da media nav menüsüne girmek için test code istiyor YouTube deki videolara bakınca herkes kod yazıp giriyor bu kodları nereden buluyorlar.

Hocam sase numarasinin son 4 harfini toplayarak giriliyor olabilir mi ?
Sadece tahmin yurutuyorum BMW lerde gizli menu ye girmek icin sase numarasini son 4 hanesini toplayinca cikan kodu giriyorsun.

Screenshot_2024-04-16-21-01-36-688_com.google.android.googlequicksearchbox.jpg
burası hocam.

Bizim şirketin arabasınada aynısı olmuştu dacia araba kendimiz düzelttik bir zaman geçti üstünden çok hatırlamıyorum Radoyoyu sökütüğün zaman üstünde kodlar oluyor seri no lar felan onlardan birini telefona indirdiğimiz uygulamaya yazıyoduk uygulama kod veriyordu onuda radyonun tuşlardan yazdık hemen düzeldi uygulamayı hatırlamıyorum app store veya google playden indiyorsun apk felan değil bizde youtubeden izleyerek yapmıştık bir kaç video izlerden ne dedimi anlayacaksın

Bizim şirketin arabasınada aynısı olmuştu dacia araba kendimiz düzelttik bir zaman geçti üstünden çok hatırlamıyorum Radoyoyu sökütüğün zaman üstünde kodlar oluyor seri no lar felan onlardan birini telefona indirdiğimiz uygulamaya yazıyoduk uygulama kod veriyordu onuda radyonun tuşlardan yazdık hemen düzeldi uygulamayı hatırlamıyorum app store veya google playden indiyorsun apk felan değil bizde youtubeden izleyerek yapmıştık bir kaç video izlerden ne dedimi anlayacaksın
Dacia port uygulamasımı oysa motor numarası ve şasi numarası istedi girdim aracınıza ait radyo kodu bulunamadı dedi.

Bu uygulamamı hocam.

Ekler

• Screenshot_2024-04-17-16-01-48-131_com.android.vending.jpg
    Screenshot_2024-04-17-16-01-48-131_com.android.vending.jpg
    459.9 KB · Hit: 84
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,230,510
Üyeler
200,431