Yakup.
80+ Gold
- En İyi Cevap
- 10
3 s aldım, satarım.XS satış için küçük s veya m al
3 s aldım, satarım.XS satış için küçük s veya m al
Ek ücret olsa amazon zaten o farkı sana ödemen için gösteriyor bunda direk ücretsiz gönderim yapıyor fark almıyor.yani ek ücret çıkmaz mı
Kesinliklealıcı kitlesi kısıtlı olabilir ama al sat da yapilabilir bence piyasadaki fiyatlara bakınca bu fiyat başarılı
valla 10 tane L beden AldımEk ücret olsa amazon zaten o farkı sana ödemen için gösteriyor bunda direk ücretsiz gönderim yapıyor fark almıyor.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Kesinlikle
Eğer aynı kimlikle aldıysan hepsini gümrükte takılma şansı var bilgin olsun. Gümrük memurunun inisiyatifine kalmış.4 adet aldım bakalım nolucak
Bedeni neye göre secicez?Bisiklet kullanan varsa kaçırılmayacak fiyat normal fiyatı '400'TL bandında
link bırakıyorum yurt dışından geliyor 29.99 TL den başka ücret istemiyorlar ücretsiz kargo.
Yapıştırın
Maniac Race Wear hafif eldiven, dağ bisikleti, Downhill Enduro motokros Freeride DH MX MTB BMX Quad Cross için, hızlı kurur, kaymaz ve nefes alır, renk grafiti, L beden : Amazon.com.tr: Moda
Maniac Race Wear hafif eldiven, dağ bisikleti, Downhill Enduro motokros Freeride DH MX MTB BMX Quad Cross için, hızlı kurur, kaymaz ve nefes alır, renk grafiti, L beden : Amazon.com.tr: Modawww.amazon.com.trManiac Race Wear hafif eldiven, dağ bisikleti, Downhill Enduro motokros Freeride DH MX MTB BMX Quad Cross için, hızlı kurur, kaymaz ve nefes alır, renk Mogli (XL) : Amazon.com.tr: Moda
Maniac Race Wear hafif eldiven, dağ bisikleti, Downhill Enduro motokros Freeride DH MX MTB BMX Quad Cross için, hızlı kurur, kaymaz ve nefes alır, renk Mogli (XL) : Amazon.com.tr: Modawww.amazon.com.tr
Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
Almamış say. Gümrükte takılır.valla 10 tane L beden Aldım
200 tl trendyol koyacamAl satta parayı bulacan heralde