kapına geldiğinde :d adamın elindeki faturada.Vergi çıkarsa nereden görebiliriz
kapına geldiğinde :d adamın elindeki faturada.
Ben %40-45 biliyorum ama öyle olsa ne olur. Büyük ihtimal bu ürünün fiyatlandırma yanlış yapıldı. Çünkü ürün 30 Eurodan satılıyor diyenler var.Abi gümrük yüzde 20 değil mi olsa ne olur olmasa ne olur 30 TL de 6 lira gümrük
Yanlışım varsa düzeltin
2 kere Amazon de den ürün aldım 2650 lira olan işlemcinin 400 TL civarı vergisi vardı (vergi ile beraber 2650 burut mal 2000 bandında yani) yüzde 20 civarı diye biliyorumBen %40-45 biliyorum ama öyle olsa ne olur. Büyük ihtimal bu ürünün fiyatlandırma yanlış yapıldı. Çünkü ürün 30 Eurodan satılıyor diyenler var.
Şuan gümrük yüzde 30 hocam ama avrupa ülkeleri için geçerli miydi hatırlamıyorum 20 de bırakmış olabilirler.2 kere Amazon de den ürün aldım 2650 lira olan işlemcinin 400 TL civarı vergisi vardı (vergi ile beraber 2650 burut mal 2000 bandında yani) yüzde 20 civarı diye biliyorum
Amazon üzerinden satıyor yani bir sıkıntı olacağını sanmıyorum ama gümrükte vergisi olacak gibi.Bunu aldıktan sonra ek bir ücret öder miyim herhangi bir şekilde? Düz 29.99 mu yoksa? Satıcı güvenilir mi birde?