Dağıstan kampına katılmak istiyorum?

emirhan1234

80+ Gold
Reaksiyon skoru
4,812
Herkese merhabalar aktif olarak Brazilian Jiu-Jitsu yapıyorum fakat biraz daha kendimi geliştirmek istediğim için Dağıstandaki güreş kamplarına katılmak istiyorum fakat nasıl bir yol izlemeliyim bilmiyorum yardımcı olabilirseniz sevinirim

dagıstanda genellikle rusça konuşulur eğitimler dahil bazı yerlerde inglizce eğitimde oluyor, dil bilgin yoksa gitme

rusça bilmen şart , istersen öğren zaten çok zor bir dil değil

Boşver bro bu boş hayal dünyalarını khabibmi olcan😄
Khabib değil de en azından kendimi geliştirmeye çalışıyorum boş yorum yapmıyorum merak ettiğim için açtım konuyu

• Beğen
Reaksiyonlar: NLE.
Khabib değil de en azından kendimi geliştirmeye çalışıyorum boş yorum yapmıyorum merak ettiğim için açtım konuyu
Maalesef bu tür insanlardan her yerde. var.Başka bir forumda bir şey sorduğumda allak bullak cevaplar veriyorlar.Ama siz yine de o tür kişileri takmayın.Diğer üyelerin dediği gibi Rusça öğrenmeniz mantıklı olacaktır.İyi günler.Umarım spor hayatınız başarılı geçer.

Maalesef bu tür insanlardan her yerde. var.Başka bir forumda bir şey sorduğumda allak bullak cevaplar veriyorlar.Ama siz yine de o tür kişileri takmayın.Diğer üyelerin dediği gibi Rusça öğrenmeniz mantıklı olacaktır.İyi günler.Umarım spor hayatınız başarılı geçer.
Zaten rusça öğrenmeye hevesli ve meyilliydim bakarım youtubeden
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

rusça bilmen şart , istersen öğren zaten çok zor bir dil değil
kiril alfabesi falan zor mudur ki zaten biraz istiyordum rusçayı öğrenmeyi

Geri