Hocam üstünde genelde boş yok vs yazıyor onlardan almaya özen gösterin.Marketten teneke sprite aldım kod için çıkmadıı vaaa 30tl gitti inş koladan çıkar
kapakta oluo dimi kesin teneke de aöma halkası altı orası değil mi halkanın kendisinin altı yani
Bu nasıl işsizlik kardeş, bu arada kapakları nerden buluyosungelecek ay bu kampanya devam edecek mi 4 hesaptan 10 günde 1400 tl gelcek şuan ugrasmaya deger bence kapaklara da 200 ödedim
120 adet kapağı 200 liraya mı aldınızgelecek ay bu kampanya devam edecek mi 4 hesaptan 10 günde 1400 tl gelcek şuan ugrasmaya deger bence kapaklara da 200 ödedim
5 dakikamı alıyor reis işsizlik denmez bence bunaBu nasıl işsizlik kardeş, bu arada kapakları nerden buluyosun
evet120 adet kapağı 200 liraya mı aldınız
nereden aldın atabilir misin5 dakikamı alıyor reis işsizlik denmez bence buna
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
evet
Aldığınız yeri özelden yazabilir misiniz , çok uyguna gelmiş.5 dakikamı alıyor reis işsizlik denmez bence buna
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
evet
Kapak satan kişiyi özelden atabilme imkanınız var mıgelecek ay bu kampanya devam edecek mi 4 hesaptan 10 günde 1400 tl gelcek şuan ugrasmaya deger bence kapaklara da 200 ödedim
Muhtelemen sizlerle paylaştığım kişidir. 100 tane ve üzeri alanlara tanesini 2 TL'den veriyor, 40 TL'de insiyatifinde istememiştir.Kapak satan kişiyi özelden atabilme imkanınız var mı
Olabilir arkadaş 120 tanesini 200tl ya almış 1,66 ya fln geliyor da ondan merak ettim alıp 1,2 kere deneyeyim diyeMuhtelemen sizlerle paylaştığım kişidir. 100 tane ve üzeri alanlara tanesini 2 TL'den veriyor, 40 TL'de insiyatifinde istememiştir.
telegramdaneskiden kapak satanlar oluyordu nereden bulacağız bu kodları