🔥İndirim Daha Daha ile barbeko 2 li menü 50 TL

Teşekkürler o zaman kaçırıyorum ben ya :p
Perşembe online oluyor.Çarşamba olsa en iyisi olurdu benim için erken çıkıyoz ordanda takılıyoz zaten ama olsun :)
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Hocam böyle bir şey varsa ve uygulamada gösteriyorsa ss atabilir misiniz?
Çalıştığım için atamam şu an ama kolay zaten. Google play'den Daha daha uygulamasını indir üye ol. Salı günleri popeyes ve perşembe günleri burger king menüleri var. Bugün perşembe yani burger var. Kampanyaya tıklayınca alt tarafta kampanyaya katıl yeri oluyor ve basınca kod verir. Sonra tıkla gelsin sitesine gir ve üyelik oluşturup adresini gir. Burger bulunduğun yere hizmet veriyor iste kampanya da ki menüyü bul ve sepetine ekle. Ödeme yerine gelmeden önce altta kupon gir yazıyor. Kodu yazıp basınca eklersin sepetine.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Çarşamba günü alabiliyor musun bilmiyorum. Perşembe günü özel diyor. demek istediğim bu perşembe kodu alıp yediniz diyelim sonraki perşembe de aynı yerden yeni kod alıp yiyebiliyorsunuz
Kod perşembeye özel. Kodu talep ettikten sonra haftanın istediğiniz günü kullabiliyorsunuz.

Böyle yerlerden hep yemek almak istedim ama genelde bu tarz yemek uygulamaları oturduğum mahalleye getirmiyor. Şube olmadığından mı nedir burger bile söyleyemiyorum. Böyle bir sorun olur mu ?

Böyle yerlerden hep yemek almak istedim ama genelde bu tarz yemek uygulamaları oturduğum mahalleye getirmiyor. Şube olmadığından mı nedir burger bile söyleyemiyorum. Böyle bir sorun olur mu ?
denemekten zarar gelmez, tıkla gelsin uygulamasını indirin restoran varsa gösteriyor.

Senlik durum değil. Bizim burada Büyük Avm var ve burger king, popeyes, usta dönerci falan hepsi var. Bir aralar hepsinden sipariş verebiliyordum ama artık 3 tanesinden sipariş verebiliyorum. Diğerleri hala avm de açık ama bizim adrese getirmiyolar.

Senlik durum değil. Bizim burada Büyük Avm var ve burger king, popeyes, usta dönerci falan hepsi var. Bir aralar hepsinden sipariş verebiliyordum ama artık 3 tanesinden sipariş verebiliyorum. Diğerleri hala avm de açık ama bizim adrese getirmiyolar.
Bilmiyorum ama mahallemde olmadığı için gelmiyor. En yakın Espark var Eskişehirde yaşıyorum oraya gidip gelmemde 1 saat hatta daha fazla bile sürebilir.

Dostlar Daha Daha uygulaması normalde tekli menüsü 50 TL olan burgeri kampanya ile 2 kola 2 patates 2 hamburger şeklinde 50 TL'ye veriyor. Yapmanız gereken adımlar aşağıdaki gibi;

Öncelikle Daha Daha uygulamasına kayıt oluyorsunuz.
kayıt olma işlemi oldukça basit telefon numaranızı giriyorsunuz ve direkt hesap açılıyor.

Daha sonrasında ana sayfada Perşembe günlerine özel fırsat olan menüyü seçiyorsunuz, Eğer Salı günü yemek istiyorsanızda salı günü için popeyes fırsatı var o da 53TL'ye geliyor.

Menüyü seçtikten sonra size 1 adet kod verecek, ister şubeden gidip alın ister tıkla gelsin uygulaması ile evinize sipariş edin. Afied olsun.

Not: Ben 3 haftadır alıp yiyorum sorunuz olursa cevaplarım.
Verdim şimdi sipariş eyvallah reyis. Bu kampanya 1 ay sonra bitecek mi sanki uygulamada öyle bir şey gördüm de.

Bi hevesle üye oldum ama nafile bizim köyde(köy gibi ilçeede yaşıyorum) ne arasın böyle şeyer

Verdim şimdi sipariş eyvallah reyis. Bu kampanya 1 ay sonra bitecek mi sanki uygulamada öyle bir şey gördüm de.
evet o tarih içerisinde bitecek diye gösteriyor, belki tekrar anlaşmaya varırlar başka menü ile.

Bundan önce Ulti zero menüde aynı kampanya vardı. Yenileniyor kampanya genelde.

Dostlar Daha Daha uygulaması normalde tekli menüsü 50 TL olan burgeri kampanya ile 2 kola 2 patates 2 hamburger şeklinde 50 TL'ye veriyor. Yapmanız gereken adımlar aşağıdaki gibi;

Öncelikle Daha Daha uygulamasına kayıt oluyorsunuz.
kayıt olma işlemi oldukça basit telefon numaranızı giriyorsunuz ve direkt hesap açılıyor.

Daha sonrasında ana sayfada Perşembe günlerine özel fırsat olan menüyü seçiyorsunuz, Eğer Salı günü yemek istiyorsanızda salı günü için popeyes fırsatı var o da 53TL'ye geliyor.

Menüyü seçtikten sonra size 1 adet kod verecek, ister şubeden gidip alın ister tıkla gelsin uygulaması ile evinize sipariş edin. Afied olsun.

Not: Ben 3 haftadır alıp yiyorum sorunuz olursa cevaplarım.
Salıları da popoyes indirimi var
Not: Zaten yazmış sry.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,205,153
Üyeler
192,624
Son üye
entropy57
Geri