Khal Drogo
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 281
@RevDeisDouMerhaba ,
GPU kullanımı %99 ama fan 800-900 rpm lerde idi. Daha hızlı kasmak için fan ayarını attırdım ama etkisi olurmu .
Saat hızını attırsam faydası olur mu ?
Alıntıyı görüntüle
Tek etkisi eskisine göre daha fazla zarar etmen.Merhaba ,
GPU kullanımı %99 ama fan 800-900 rpm lerde idi. Daha hızlı kasmak için fan ayarını attırdım ama etkisi olurmu .
Saat hızını attırsam faydası olur mu ?
Alıntıyı görüntüle
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
@baltazar
Peki bunlarda mı kazmayı hızlandırmaz . Daha önce ekran kartına hiç oc yapmadım.Tek etkisi eskisine göre daha fazla zarar etmen.
Orasını bilmiyorum.Birde rx5700 ekran kartım var. Onuda takacağım. Ama nasıl takacağımı bilmiyorum. Nasıl çoklayacağım bu kartları aparatı vs varmıdır. . @baltazar @RevDeisDou
Peki bunlarda mı kazmayı hızlandırmaz . Daha önce ekran kartına hiç oc yapmadım.
Alıntıyı görüntüle
@baltazar @RevDeisDou @cfranko
2. ekran kartini direk anakartinin 2.pcie slotuna takabilirsinBirde rx5700 ekran kartım var. Onuda takacağım. Ama nasıl takacağımı bilmiyorum. Nasıl çoklayacağım bu kartları aparatı vs varmıdır. . @baltazar @RevDeisDou
Peki bunlarda mı kazmayı hızlandırmaz . Daha önce ekran kartına hiç oc yapmadım.
Alıntıyı görüntüle
@baltazar @RevDeisDou @cfranko
2. slota takıp güç bağlantısını takınca mining de direkt görür mü kartı. yeterli midir bu .2. ekran kartini direk anakartinin 2.pcie slotuna takabilirsin
Onun disinda AMD kartlara bellek overclocku yapmak hakkinda fikrim yok kendim nvidia kullandigim icin
Evet yeterli2. slota takıp güç bağlantısını takınca mining de direkt görür mü kartı. yeterli midir bu .