Neler Yeni

Daha önce Spiderman izlemedin No Way Home'a gitsem anlar mıyım

neves

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
113
İsim
Can Seven
Daha önce hiç spiderman izleemdim ve şuanda no way home baya popüler oldu merak ettim yarın gitmeyi düşünüyorum filmi anlar mıyım acaba zevkli olur mu yani

DeH$et

80+ Silver
Bende aynı durumdayım. Filmi anlamak için hangi filmleri izlemeliyiz?

Cirilla

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Bütün Spider Man Filmlerini İzle Derim Sonra Bunlar Kim Ne Ayak Diye Öylece Baka Kalırsın Zaten 7 Tane Film Var

Furkan²

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,233
İsim
Furkan
İlgilendiği Kategoriler
Kur'an_ı Kerim - Satranç - Piano - Tenis - Anime/Manga - Klasik Müzik - Felsefe - Krunker
Eski filmleri daha güzel zaten önce onları izle, yeterince doyurur.

Letrion

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Daha önce hiç spiderman izleemdim ve şuanda no way home baya popüler oldu merak ettim yarın gitmeyi düşünüyorum filmi anlar mıyım acaba zevkli olur mu yani
Seriyi izle zaten az
Spider-Man eve dönüş ve evden uzaktayı izle en son bunu.
Bütün Spider Man Filmlerini İzle Derim Sonra Bunlar Kim Ne Ayak Diye Öylece Baka Kalırsın Zaten 7 Tane Film Var
Sadece Spiderman Filmlerini izlemek yetmiyor, doctor strange de izlemesi lazım.Ayriyeten Spiderman Eve Dönüşü izlemek için ironman filmlerinide izlemeli hepsi birbiriyle bağlantılı.

Alfha13

80+ Silver
Sadece Spiderman Filmlerini izlemek yetmiyor, doctor strange de izlemesi lazım.Ayriyeten Spiderman Eve Dönüşü izlemek için ironman filmlerinide izlemeli hepsi birbiriyle bağlantılı.
Bu da filmin sadece fanlar için yapıldığını gösteriyor.

Temelde Spider-Man filmlerini ve Doctor Strange'i izlesen yeter. Göndermeleri falan da anlamak istiyorum diyorsan, 2008'den başla hepsine.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,033,003
Üyeler
163,753
Son üye
mahmut89
Top Bottom