Damağımda ve dudağımda aft var ne kullanmalıyım ?

Yemek yiyemiyorum,çok kötü bir şey.
Ne önerirsiniz ? Ne süreyim ?
Ben sanırsam mürehkep gibi bir ilaç kullamıştım ama hatırlamıyorum.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ağızdaki Aft Nasıl Geçer?​

Aft tedavisi için temel hedefleri ağrının kontrolü, uygun sıvı ve besin desteğinin sağlanması, iyileşmenin hızlandırılması ve tekrar aft oluşumlarının önüne geçilmesi yer alır. Aft tedavisi kapsamında değerlendirilen birçok farklı ilaç türü mevcuttur. Gerekli durumlarda hekimler tarafından lokal anestezik etkili topikal ilaçlar, antiseptik ilaçlar, antienflamatuar etkili ajanlar ve bağışıklık düzenleyici ilaçlar aft ilacı planlaması dahilinde reçetelendirilebilir.

Lazer tedavisi tekrarlayan ve ciddi bir seyir izleyen vakalarda etkili olabilir. Düzgün bir ağız hijyeni sağlanması aft yaralarının tekrarlamasını önlemek adına yapılabilecek bir diğer uygulamadır. Çeşitli vitamin veya minerallerin eksikliği tespit edilen kişilerde hekimlerin bilgisi ve önerisi dahilinde destek takviye ürünlerinin yardımı ile bu maddelerin eksikliğinin giderilmesi, çölyak hastalarında ise gluten içermeyen bir beslenme programına sadık kalınması bu nedenlerle gelişen aftların geçmesi için dikkat edilmesi gereken hususlardır.
Kaynak:https://www.florence.com.tr/aft-nedir

1636356237304.png

bu şekilde eczanede gargara var al en azından acını hafifletir çok iyi ilaç zararı da yok.

Gerçektenmi ?
Alıcam onuda inşAllah.
Zenginsen al. Çok pahalı. Eczanelerde satışı kalktığından beri kara borsa oldu 114 TL fiyatı. Ben aldığımda 50-60 TL bişeydi. Tek seferde geçiriyor ertesi güne kalmıyor 10 dakikada aft yok oluyor.

Zenginsen al. Çok pahalı. Eczanelerde satışı kalktığından beri kara borsa oldu 114 TL fiyatı. Ben aldığımda 50-60 TL bişeydi. Tek seferde geçiriyor ertesi güne kalmıyor 10 dakika aft yok oluyor.
114 tl ise yok yok alamam ben onu.
Annem eczanede çalışıyor zaten,sorarım orda kaç tl.

114 TL ise yok yok alamam ben onu.
Annem eczanede çalışıyor zaten,sorarım orda kaç TL.
Kutunun içinden 3 ilaç çıkıyor. Yani 3 kere kullanıyorsun. Bir aftı anında yok etmek = 38 TL oluyor yani. Diğer ilaçlar kutuda kalabilir aft öyle ayda bir olan bir şey değil bende 6 ayda bir çıkıyor mesela. Yine de linkini bırakayım.

Kutunun içinden 3 ilaç çıkıyor. Yani 3 kere kullanıyorsun. Bir aftı anında yok etmek = 38 TL oluyor yani. Diğer ilaçlar kutuda kalabilir aft öyle ayda bir olan bir şey değil bende 6 ayda bir çıkıyor mesela. Yine de linkini bırakayım.
Bende 2 aydan bir çıkıyor hocam.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,172,677
Üyeler
186,225
Son üye
alejandrocelik
Geri