Damağımda ve dudağımda aft var ne kullanmalıyım ?

DaffyGraphic

80+ Silver
Reaksiyon skoru
4,491
Yemek yiyemiyorum,çok kötü bir şey.
Ne önerirsiniz ? Ne süreyim ?

şeker sürebilirsin

Yemek yiyemiyorum,çok kötü bir şey.
Ne önerirsiniz ? Ne süreyim ?
Tuzlu suyu ağızında çalkalaya bilirsin. Direkt aft a tuz basabilirsin ama çok yakıyor. ben bunları yapıyorum 3-5 günde geçiyor zaten. Bide piraldyne diye ilaç yazmıştı kuçükken doktor ama o tuz basmaktan da beter daha da kötü yakıyor yani.

Tuzlu suyu ağızında çalkalaya bilirsin. Direkt aft a tuz basabilirsin ama çok yakıyor. ben bunları yapıyorum 3-5 günde geçiyor zaten. Bide piraldyne diye ilaç yazmıştı kuçükken doktor ama o tuz basmaktan da beter daha da kötü yakıyor yani.
Yaksın NP.
İyileşsin yeer.

Dostum eczanelerin verdiği aff için asit gibi bir şey var sürüyorsun narkoz yemiş gibi oluyorsun o bölge için 2 saat hissetmiyorsun o bölgeyi.

Aftoral diye bir sprey var onu kullan, bende işe yarıyor. Ama bu olayın net tedavisi yok çok saçma.

Bu arada gerçekten eczaneye gidip aft kremi dediğin anda çabucak geçirecek adam akıllı krem verirler.

Evde kendin halletmen için en temizi karbonatlı su ile gargara yapman.

Hakiki pekmez varsa aftın üstünde bekletebilirsin bende işe yarıyordu.

Aftoral diye bir sprey var onu kullan, bende işe yarıyor. Ama bu olayın net tedavisi yok çok saçma.
Hakiki pekmez varsa aftın üstünde bekletebilirsin bende işe yarıyordu.
Bu arada gerçekten eczaneye gidip aft kremi dediğin anda çabucak geçirecek adam akıllı krem verirler.

Evde kendin halletmen için en temizi karbonatlı su ile gargara yapman.
Teşekkür ederim hocalarım,deneyeceğim inşAllah.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,173,109
Üyeler
186,293
Son üye
hokka
Geri