anladım ben konuyla alakasız bir başlık açtımı sandım baktım doğru açtım dedim seni şey sandım mesaj kasanlardan sandım dikkat ederimBen okuduğum da 'ağrıyor' değil 'ağrıyolar' yazıyordu.
Düzeltmişsin ama hala yanlış 'ağrıyo' değil 'ağrıyor' yazacaksın. Üstelik başlığa büyük harf ile başlanır capslock'a basmak zor olmamalı. Yanlış anlama sana karşı bir şey değil bu, sadece Türkçe'nin düzgün kullanılması hoşuma gidiyor.
ilk önce ısın ve bu kadar agır almana gerek yoktu yeni basladıgın için ilk basta kas agrıların olur sonra bir şeyin kalmazdambıl aldım 4x2 2 tane 4 kglık dambıl
yeni başlıyorum evde üç beş bişey yapmak için ama kaldırınca belim ağrıyor yeni olduğum için mi anlamadım rahat kaldırıyorum ama üç beş hareket yapınca belim ağrıyor neden
Ben okuduğum da 'ağrıyor' değil 'ağrıyolar' yazıyordu.
hareketleri doğru yapman lazım kafana göre hareket yapmadambıl aldım 4x2 2 tane 4 kglık dambıl
yeni başlıyorum evde üç beş bişey yapmak için ama kaldırınca belim ağrıyor yeni olduğum için mi anlamadım rahat kaldırıyorum ama üç beş hareket yapınca belim ağrıyor neden
Yeni basladiysan ege fitnessin yakin zamanda attigi full body idmani var haftada 3 gun yap daha sonra arastirip biseyler ogrendikce haftada 6 gun bolgesel idmanlar yaparsintamam youtbeden izleyip yapıcam
Mesaj otomatik birleştirildi:
Ultra Mega Bruh
15Yaş kaç dostum?
heraketleri doğru yapacağım bir video var mı ben bulamadım daYeni basladiysan ege fitnessin yakin zamanda attigi full body idmani var haftada 3 gun yap daha sonra arastirip biseyler ogrendikce haftada 6 gun bolgesel idmanlar yaparsin
Kas yapını bilemiyorum aslında bir sorun olmaması lazım o yaşlardayken 5liklerle başlamıştım ben hareketi yanlış yapıyor olabilirsin veya ağır gelmiş olabilir.