Dambıl Kaldırınca Belim Ağrıyor

Bel fıtığı başlangıcı olabilir doktora görünmelisin.
Ve yeni başladıysan düşükten başla
Ve spor öncesi ısın belini kollarını boynunu iyice ısıt

Kaldırma'dan Önce Isınma Hareketi Yap Bir 5 Dk Felan Sonra Yavaş Yavaş Dambıl'a Başla.

Ben okuduğum da 'ağrıyor' değil 'ağrıyolar' yazıyordu.
Düzeltmişsin ama hala yanlış 'ağrıyo' değil 'ağrıyor' yazacaksın. Üstelik başlığa büyük harf ile başlanır capslock'a basmak zor olmamalı. Yanlış anlama sana karşı bir şey değil bu, sadece Türkçe'nin düzgün kullanılması hoşuma gidiyor.
anladım ben konuyla alakasız bir başlık açtımı sandım baktım doğru açtım dedim seni şey sandım mesaj kasanlardan sandım :D dikkat ederim

dambıl aldım 4x2 2 tane 4 kglık dambıl

yeni başlıyorum evde üç beş bişey yapmak için ama kaldırınca belim ağrıyor yeni olduğum için mi anlamadım rahat kaldırıyorum ama üç beş hareket yapınca belim ağrıyor neden
ilk önce ısın ve bu kadar agır almana gerek yoktu yeni basladıgın için ilk basta kas agrıların olur sonra bir şeyin kalmaz

İlk önce şınav çek.
Örn. 10 tane şınavı nizami ve zorlanmadan çekebiliyorsan dambıla başla.

dambıl aldım 4x2 2 tane 4 kglık dambıl

yeni başlıyorum evde üç beş bişey yapmak için ama kaldırınca belim ağrıyor yeni olduğum için mi anlamadım rahat kaldırıyorum ama üç beş hareket yapınca belim ağrıyor neden
hareketleri doğru yapman lazım kafana göre hareket yapma

tamam youtbeden izleyip yapıcam
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ultra Mega Bruh
Yeni basladiysan ege fitnessin yakin zamanda attigi full body idmani var haftada 3 gun yap daha sonra arastirip biseyler ogrendikce haftada 6 gun bolgesel idmanlar yaparsin

Yaş kaç dostum?

Dambılı kaldırıp indirirken belini oynatmamalısın ısınmadan yapma hareketi alternatif olarak ön kol çalışıyorsan daha rahat olan dumbbell preacer curl hareketini dene dirseğini koyabileceğin bir alan yoksa dizine koyarakta çalışabilirsin boşa çalışmakla olmaz yediğinede dikkat etmen gerekiyor..

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

Forum istatistikleri

Konular
1,195,202
Üyeler
189,808
Son üye
shihijikata
Geri