Neler Yeni

Danimarka'da 1500 Yunus Katledildi

KirliKill

80+ Silver
Danimarka Krallığı'nın özerk bölgesi Faroe Adaları'nda her yıl düzenlenen "Grindadrap" festivalinde bu yıl yaklaşık bin 500 balina ve yunus katledildi.

Alıntıyı görüntüle

Faroe Adaları'nda bu yıl öldürülen bin 500 balina ve yunusun, geleneğin başladığı zamandan bu yana en yüksek rakam olduğu tahmin ediliyor.

Minecraftta varsa np

Captain Pricee

80+ Bronze
Uyarın geldi hayırlı olsun.

Komik olsun diye yapmadım. Onlarca hayvanlar , kuşlar katledilip yenilirken sorun etmiyorsunuz da Yunuslar da neden bu kadar atarlandınız anlamadım. Tabii Yunuslar katledilmek zorunda değil ama buna bu kadar karşı çıkıyorsanız ülkemizde yapılan yasak avcılığa da bu kadar karşı çıkın. İyi akşamlar.
zaten karşı çıkıyorum boş boş konuşma ayrıca kendini haklı çıkartmak için ortaya saçma argümanlar koyma eğer cidden tartışabilecek kapasitede olduğunu düşünüyorsan mantıklı bir savunma bul tartışalım

Cevdet Sunay

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
25,236
İsim
Hakan
Komik olsun diye yapmadım. Onlarca hayvanlar , kuşlar katledilip yenilirken sorun etmiyorsunuz da Yunuslar da neden bu kadar atarlandınız anlamadım. Tabii Yunuslar katledilmek zorunda değil ama buna bu kadar karşı çıkıyorsanız ülkemizde yapılan yasak avcılığa da bu kadar karşı çıkın. İyi akşamlar.
Onlarla ilgili konu açılsın yaparız gene bıze laf edıyon gelmiş eti nasıldır diyorsun, senin etini yeseler ne yapıcan

Captain Pricee

80+ Bronze

Maryo

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Uyarın geldi hayırlı olsun.

Hocam kanunlar karşı koymuyorsa biz nasıl koyalım?
Anca böyle görünce fikirlerimizi dile getiriyoruz kanunlar sertleşmedikçe olmaz.

Fabrizio Romano

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
Enteresan inanış, gelenekler var. Bizim dinimizde yazık günahtır ya. Hadi kurban bayramı dini bir bayram Kur'an-ı Kerim'de de yazıyor da böyle canlılar filan yazıktır ya. Hadi onu geçtim yunusun görünüşü de tatlı filan bakınca cana yakın hissettiriyor. Fazla duyar oldu gibi neyse yine de yazık.

Top Bottom