Neler Yeni

Danimarka'da 1500 Yunus Katledildi

Earth

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
339
İsim
Earth
Danimarka Krallığı'nın özerk bölgesi Faroe Adaları'nda her yıl düzenlenen "Grindadrap" festivalinde bu yıl yaklaşık bin 500 balina ve yunus katledildi.

Ekran Alıntısı(66).png

Faroe Adaları'nda bu yıl öldürülen bin 500 balina ve yunusun, geleneğin başladığı zamandan bu yana en yüksek rakam olduğu tahmin

Son düzenleme:

Captain Pricee

80+ Bronze
Üzücü

KeReM 1963

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,750
İsim
Kerem ORUÇ
İlgilendiği Kategoriler
Yurtdışı Alışverişi
Instagram
oruckereem
Steam
Kerem1963
Discord
Kerem1963 #8121
Eti güzel midir acaba ?

Aç karnına canım neler çekmiyor ki

Microsoft

80+ Bronze

Maryo

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Danimarka Krallığı'nın özerk bölgesi Faroe Adaları'nda her yıl düzenlenen "Grindadrap" festivalinde bu yıl yaklaşık bin 500 balina ve yunus katledildi.

Alıntıyı görüntüle

Faroe Adaları'nda bu yıl öldürülen bin 500 balina ve yunusun, geleneğin başladığı zamandan bu yana en yüksek rakam olduğu tahmin ediliyor.

Gelişmiş avrupa halen bu tür şeyler yapıyor.
Kurban mesela milletin kursağından et geçiyor en azından ama bunların yaptığı hayrı alamet değil.

KeReM 1963

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,750
İsim
Kerem ORUÇ
İlgilendiği Kategoriler
Yurtdışı Alışverişi
Instagram
oruckereem
Steam
Kerem1963
Discord
Kerem1963 #8121
Max -3IQ kerem zekası
Uyarın geldi hayırlı olsun.
Eğer şakaysa komik değil, şaka değilse çok komik yarıldım.
not funny didn't laugh
Çok takma onu
Cidden üzücü ve kötü bir durum
Komik olsun diye yapmadım. Onlarca hayvanlar , kuşlar katledilip yenilirken sorun etmiyorsunuz da Yunuslar da neden bu kadar atarlandınız anlamadım. Tabii Yunuslar katledilmek zorunda değil ama buna bu kadar karşı çıkıyorsanız ülkemizde yapılan yasak avcılığa da bu kadar karşı çıkın. İyi akşamlar.

Microsoft

80+ Bronze

Komik olsun diye yapmadım. Onlarca hayvanlar , kuşlar katledilip yenilirken sorun etmiyorsunuz da Yunuslar da neden bu kadar atarlandınız anlamadım. Tabii Yunuslar katledilmek zorunda değil ama buna bu kadar karşı çıkıyorsanız ülkemizde yapılan yasak avcılığa da bu kadar karşı çıkın. İyi akşamlar.
Bilmiyorum reyiz espiri gibi geldi ama benden bir tebessüm bile çıkmadı bilmiyorum

Ariseks

80+ Gold

Karşı çıkmadığımızı nerden biliyorsun
Sen 2 farklı konuyu aynı anda mı konuşuyorsun

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,021,364
Üyeler
161,844
Son üye
Delpiero01
Top Bottom